Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος δεν πρόλαβε τις εκλογές- Ηταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Τζανάκου

Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος που "έφυγε" τόσο γρήγορα απο κοντά μας δεν πρόλαβε τις δημοτικές εκλογές για να δει την ανταπόκριση που θα είχε η υποψηφιότητά του. Προ καιρού ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Τζανάκος είχε συμφωνήσει μαζί του και θα ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, όως η μοίρα είχε επιλέξει ήδη...

Η ανακοίνωση που είχει γίνει από τη δημοτική παράταξη ανέφερε:

Υποψήφιος  Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου του 2019, με την Παράταξη ‘Πάτρα η δική μας πόλη’ με επικεφαλής το Νίκο Τζανάκο θα είναι και ο Παναγιώτης Κωστόπουλος.

Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος ένας νέος με μεγάλη δύναμη ψυχής,   διακρίνεται για  το πείσμα και την αποφασιστικότητα του, παρά το μεγάλα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν υποχωρεί μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην μεγάλη του αγάπη. Γιατί πέρα από την Πάτρα, που υπεραγαπά, η Παναχαϊκή  είναι η μεγάλη του αδυναμία και δεν το κρύβει. Την οποία μάλιστα ακολουθεί εντός και εκτός εδρας, εμψυχώνοντας τους παίκτες της σε κάθε τους παιχνίδι.

Ο Νίκος Τζανάκος για την απώλεια του Π. Κωστόπουλου έγραψε στην σελίδα του στο facebook:

Έφυγε από κοντά μας ενας αγωνιστής της ζωής, ένα παλληκαρι που η μοίρα τον χτύπησε σκληρά, αλλά με μια αστείρευτη δύναμη της ψυχής και με πίστη, κατάφερε να 'σηκωθεί' ψηλά στη συνείδηση όλων μας. Αγάπησε την πόλη του την Πάτρα, όσο λίγοι και λάτρεψε την 'Παναχαικη του'. Κατάφερε να γίνει σύμβολο και παράδειγμα, όχι μόνο για όσους αγωνιζόντουσαν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, αλλά και για όσους "κιοτευαν" αντιμετωπίζοντας προσωπικά η οικογενειακά προβλήματα. Μαζί με όλους όσους γνώρισαν τον Παναγιωτη και το πάθος του για ζωή, προσθέτουμε και εμεις τα μέλη της Δημοτικής ομάδας "Πάτρα η δική μας πόλη", στην οποία ο Παναγιώτης συμμετείχε από την ίδρυση της, τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, αλλά και στη μεγάλη οικογένεια της Παναχαικης. Καλό παράδεισο Παναγιώτη.
Πάτρα η δική μας πολη
Νίκος Τζανακος

Διαβάστε επίσης