Ισόβια για τη δολοφονία έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας - Ο φόνος για ένα ... χάπι αξίας 10 ευρώ και το διαρκές έγκλημα

έξω από τη μονάδα βουπρενορφίνης

Σε ισόβια  καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Πύργου τον 64χρονο που τον περασμένο Απρίλιο σκότωσε έναν 32χρονο στο Ρίο. Ο δράστης έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών από τότε που ήταν ανήλικος, δηλαδή εδώ και 50 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΆΖ ΤΟΥ tempo24.news:

Διαρκές έγκλημα έξω από τη μονάδα βουπρενορφίνης στο Ρίο- Κλέβουν τα δισκία και τα πουλάνε- Τα κρύβουν ακόμη και στις κουφάλες των δοντιών- Πέρασε μέσα το μαχαίρι χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς

Δράστης και θύμα γνωρίστηκαν στο πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ και λάμβαναν υποκατάστατα. Ο δράστης ισχυρίζεται ότι είχε ζητήσει από το θύμα του να του αγοράσει κάποια χάπια και μάλιστα ότι του είχε δώσει και χρήματα για να τα πληρώσει.

Πρόκειται για χάπια που σε συνδυασμό με το υποκατάστατο που χορηγείται στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ φέρνει την αίσθηση που δίνει η χρήση της ηρωίνης. Σύμφωνα με τον δράστη όταν συναντήθηκε με το θύμα, εκείνο αρνήθηκε ότι του είχε δώσει χρήματα προκειμένου να αγοράσει τα χάπια.

Σύμφωνα με τον δράστη, το θύμα του πέταξε μία πέτρα στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον. Το μαχαίρι το έβγαλε προκειμένου να αμυνθεί ενώ όπως μας εξήγησε η δικηγόρος του εξαιτίας της χρήσης ουσιών δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί.