Ο Θανάσης Μπιλίρης στηρίζει τον Απ. Κατσιφάρα

Το πρώην μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ Αθανάσιος Μπιλίρης έδωσε χθες στη δημοσιότητα δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας του Απόστολου Κατσιφάρα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Μπιλίρης:

«Με τον περιφερειάρχη ανήκουμε στα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας.
Είμαστε και ιδρυτικά του μέλη ενώ διατελέσαμε μέλη συντονιστικών Τοπικών Οργανώσεων, μέλη του Τομεακού Πάτρας και της ΝΕ Αχαΐας. Παρόντες στην ιστορική διαδρομή του μέχρι πρόσφατα.
Ο δε περιφερειάρχης πέρασε από νομαρχιακός σύμβουλος, βουλευτής, έγινε και υπουργός, μια πορεία αγωνιστική, πάντοτε μέσα στην κοινωνία.
Και τώρα στηρίζω τον Απόστολο Κατσιφάρα. Γιατί; Κατ' αρχήν για τη συνεπή πορεία του στην μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.
Για το γεγονός ότι είναι προσιτός στους πολίτες και έχει πάντοτε την πόρτα ανοικτή για τον καθένα, ανεξάρτητα της τοποθέτησής του.
Ακολουθεί σταθερά πορεία συναίνεσης και συνεννόησης, δεν προκάλεσε σε εποχή μεγάλης πολιτικής οξύτητας και όξυνσης.
Ως περιφερειάρχης τώρα, επί δύο συνεχείς θητείες, είναι πάντοτε παρών σε όλα τα προβλήματα της περιοχής. Με λύσεις σε ζητήματα από την Αρχαία Ολυμπία έως και την Αμφιλοχία.
Το δεδομένο της θητείας είναι συνεργασία με όλους τους φορείς, χωρίς αποκλεισμούς, και αγώνας πάνω σε λύσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί για μεγάλα θέματα, σιδηρόδρομο, λιμάνια, οδικούς άξονες. Με αρχές στη λήψη των αποφάσεων τη Δημοκρατικότητα και τη Διαφάνεια.
Επιθυμώ έναν περιφερειάρχη για όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και τον στηρίζω. Καλώ όλους τους πολίτες να τιμήσουν έναν πολιτικό τίμιο, εργάτη και φιλικό.
Ειδικά σε φίλους και συντρόφους, τους καλώ να τιμήσουν και πάλι τον σύντροφο και συναγωνιστή μας».

Διαβάστε επίσης