Με υπογραφή Μέσι η Μπαρτσελόνα, 3-1 τη Λεγανές

Η Μπαρτσελόνα έπαιξε με τη «φωτιά» απέναντι στη Λεγανές, αλλά δεν κάηκε χάρις στον Λιονέλ Μέσι. Ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» έμεινε στον πάγκο από τον Ερνέστο Βαλβέρδε για να πάρει ανάσες, αλλά με το σκορ στο 1-1 και την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση, να έχει «μπλοκάρει» την επιθετική λειτουργία των γηπεδούχων, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δεν περίμενε να δει άλλα... 

Ο «ψύλλος» πέρασε αλλαγή στο 64΄, έδωσε αμέσως πνοή στο παιχνίδι και ενέπνευσε τους συμπαίκτες του, που έως τότε έπαιζαν σαν «υπνωτισμένοι». Επτά λεπτά μετά την είσοδό του από το πόδι του έφυγε μια «οβίδα» που ανάγκασε τον Ιβάν Κουέγιαρ σε ασταθή απόκρουση, με τον Σουάρες να γράφει το 2-1 με εναέρια προβολή, κάνοντας ενδεχομένως επιθετικό φάουλ. 

Κι ενώ το παιχνίδι βρισκόταν σε λεπτή ισορροπία, καθώς οι φιλοξενούμενοι διεκδικούσαν με αξιώσεις την ισοφάριση, ο Αργεντινός το «τελείωσε» στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 και ξαναστέλνοντας τη διαφορά στο +5 από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης και στο +10 από την τρίτη Ρεάλ.

Διαβάστε επίσης