Στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου και η Γεωργία Παπαντωνοπούλου- Δείτε την ανάρτησή της

Διευρύνεται ο κύκλος των προσώπων που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Γρηγόρη Αλεξόπουλου για το δήμο της Πάτρας. Σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο πριν απο λίγο η Γεωργία Παπαντωνοπούλου αναφέρει τα εξής:

"Μια selfie με τον αυριανό Δήμαρχο , απλά για να αλλάζω διάθεση όταν επιστρέφω στην αγαπημένη μου Πάτρα ...!!

Είμαι εδώ , δίπλα σου , σε ξέρω και με ξέρεις χρόνια , μοιραζόμαστε ανησυχίες , απογοητεύσεις , αγωνίες , αλλά και την υπέροχη θέα του Πατραϊκού από τη μαρίνα καθώς πίνουμε πρωινό καφέ , κάνοντας βαθιές συζητήσεις & αναλύσεις για το τι φταίει που ζούμε σε μια μαγική πόλη και το ξέρουμε μόνο εμείς κ κανένας επισκέπτης... Είμαστε άραγε μόνο εμείς που τη βλέπουμε με αυτά τα μάτια ...ή είναι κι άλλοι σαν εμάς ...; Γιατί όλοι να μιλούν για μιζέρια , παραμέληση & φτώχεια , κοινωνική & υλική.., όταν η πόλη μας είναι τόσο αξία να αναπτυχθεί & να προοδεύσει ...

Έχουμε ιδέες , οράματα , θελουμε να αλλάξουν πολλά , θελουμε να γίνουν πολλά, θέλουμε να δούμε την πόλη μας κ πάλι Αρχόντισσα , θέλουμε τα παιδιά μας να νιώθουν τυχερά που μεγαλώνουν εδώ στην πρωτεύουσα της Αχαΐας , δίπλα στη θάλασσα , αλλά και μια αναπνοή από το βουνό , στην πόλη που λίγο - πολύ , όλοι είμαστε γνώριμοι και που οι καλημέρες μας έχουν ουσία. Έχουμε μια υπερηφάνεια που είμαστε Πατρινοί , που είμαστε η πόλη του Αγίου Ανδρέα , που τρώμε ακόμη δίπλα στην ακροθαλασσιά , που το πανεπιστήμιό μας βγάζει τωρινούς διδάκτορες του Harvard & του M.I.T., αλλά και συμπολίτες εκλεκτούς επιστήμονες .

Έχεις την θέληση , την τεράστια θέληση , έχεις την εμπειρία , έχεις τη γνώση , θέλεις να κάνεις έργο , πραγματικό έργο , έχεις στόχους , μπορείς να τους πετύχεις , θέλεις να κανεις τη ζωή μας καλύτερη , θέλεις να έχουν λόγους και όλοι οι υπόλοιποι να έρθουν εδώ , να πάρουν λίγη από τη μαγεία του πατρινού ηλιοβασιλέματος.., από τη ζωντάνια του πατρινού καρναβαλιού , από τη γλυκιά μέθη της μαυροδάφνης ...!

Είμαι σίγουρη πως ...ΜΠΟΡΕΙΣ ...!!!

Προσωπικά είμαι Δίπλα σου ακριβώς γιατί σε ξέρω χρόνια και σε πιστεύω απόλυτα . Αλλά και γιατί αυτά που θέλεις για την Πάτρα μας , τα θέλω και εγώ και σίγουρα και άλλοι πολλοί ..! Πάμε δυναμικά λοιπόν , να κάνουμε πολλά και να αλλάξουμε πολλά για την πόλη που μας μεγάλωσε και μας αξίζει ...!!!