Πάτρα: Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Κώστας Σπαρτινός - Στηρίζει την "Ώρα Πατρών" - Τί αναφέρει για το πολιτικό του μέλλον

ο βουλευτής του συριζα

Παραιτήθηκε ο Κώστας Σπαρτινός από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, Κώστας Σπαρτινός, κατέθεσε σήμερα στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πατρέων. Στη συνέχεια ενημέρωσε τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Το κείμενο της παραίτησης έχει ως εξής:

Κυρία Πρόεδρε,

Με την επιστολή μου αυτή υποβάλω την παραίτησή μου από δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πατρέων.

Θεωρώ ότι ο κύκλος της συμμετοχής μου στο δημοτικό συμβούλιο έχει  ολοκληρωθεί, μετά την ένταξη της ΡΑΠ – ΠΑΤΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ στο νέο εγχείρημα της δημοτικής παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γιώργο Ρώρο, την οποία στηρίζω ανεπιφύλακτα.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συναδέλφους μου στη ΡΑΠ Ουρανία Μπίρμπα, Ηλία Γρηγόρη και Γιάννη Τσιμπούκη για την κοινή μας προσπάθεια, καθώς και τα άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την συνεργασία που είχαμε  με στόχο την επίλυση θεμάτων της πόλης. Θέλω να πιστεύω ότι τόσο εγώ όσο και η ΡΑΠ συμβάλαμε με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα στην επιτυχημένη κατάληξη πολλών δίκαιων αιτημάτων που εκκρεμούσαν από παλιά και είχαν αποτελέσει αντικείμενο πολύχρονων αγώνων πολλών δημοτικών συμβουλίων, δημοτικών αρχών και του πατραϊκού λαού, με βασικότερο - αλλά όχι μόνο - την παραχώρηση από αυτή την Κυβέρνηση στο Δήμο του θαλάσσιου μετώπου για 99 χρόνια.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η δική μου συμμετοχή σε κοινές προσπάθειες δίκαιων αιτημάτων της πόλης και του λαού της δεν θα σταματήσει, ανεξάρτητα του όποιου μελλοντικού ρόλου μου στα κοινά, γιατί σε αυτή με δεσμεύει απλά η ιδιότητά μου ως πολίτη που θέλει να παραμένει πάντα ενεργός.

Με εκτίμηση

Κώστας Σπαρτινός

Διαβάστε επίσης