Γεωργιάδης: Θα κάνω μήνυση κατά της Τουλουπάκη γιατί παραβίασε τον νόμο

Σε αγωγή κατά της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη θα προβεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, είπε πως σε συνομιλία που είχε με τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα, ο Νίκος Μανιαδάκης του είπε πως η εισαγγελέας διαφθοράς κ. Τουλουπάκη τον πίεζε να πει ότι έδωσε βαλίτσες με χρήματα στον ίδιο, στον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιάννη Στουρνάρα.

«Επειδή δεν θέλησε να το κάνει, γιατί θα έμπλεκε και ο ίδιος, φτάσαμε να γίνει κατηγορούμενος», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ακόμη ότι εφόσον ο κ. Μανιαδάκης μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες, τότε ο ίδιος θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές σε βάρος των άλλων δύο.

«Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα, αλλά την επόμενη εβδομάδα θα κινηθώ δικαστικά κατά της κ. Τουλουπάκη γιατί εις γνώσιν της παραβίασε το νόμο. Η διαδικασία είναι καθ' ολοκληρία νομικά μεμπτή, νομικά έχει γίνει σκαστή παρανομία θα κάνω μήνυση και κατά της Τουλουπάκη, γιατί η κ. Τουλουπάκη παραβίασε τον νόμο», τόνισε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε ότι με δεδομένο πως οι καταθέσεις του κ. Μανιαδάκη έχουν ακυρωθεί, πλέον η όλη διαδικασία είναι άκυρη.

«Ο εισαγγελέας σε ένα δημοκρατικό κράτος δεν δρα ανεξέλεγκτα, δρα μόνο μέσα στα όρια του νόμου. Ο εισαγγελέας είναι φύλακας του νόμου, δεν είναι ο παραβιάζων το νόμο. Πρέπει η κ. Τουλουπάκη και οι επίκουροι εισαγγελείς της να μας εξηγήσουν στα σοβαρά, τι είναι αυτό που τους έκανε να παρανομήσουν», πρόσθεσε.

Πηγή: Παραπολιτικά

Διαβάστε επίσης