Το "Μεξικό" του Κ. Μάγνη στο θέατρο act

Παραστάσεις: Παρασκευή 11, 12, 13, 16, 17 ,18 Ιανουαρίου, στις 21.30

H παράσταση «Μεξικό», το νέο θεατρικό έργο του Κωνσταντίνου Μάγνη, επιστρέφει στο θέατρο act την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στις 21.30 μόνο για λίγες παραστάσεις. Ο Κωνσταντίνος Μάγνης, μια από τις πιο δραστήριες πένες της πόλης, μας προτείνει μια ιστορία γεμάτη χιούμορ και προβληματισμό για όσα γίναμε και για όσα θα μπορούσαμε να έχουμε γίνει, για όσα ξεχνάμε και για όσα θυμόμαστε. Η παράσταση παίχτηκε και τον Οκτώβριο αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και κερδίζοντας το θεατρόφιλο κοινό, αλλά σταμάτησε νωρίτερα από το προγραμματισμένο λόγω ενός μικρού τραυματισμού ενός ηθοποιού.

Πρωταγωνιστούν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Παναγιώτης Τσίτσας και Ηρακλής Τζαβέλλας οι οποίοι, σε συνεργασία με τον Τηλέμαχο Τσαρδάκα, υπογράφουν και τη σκηνοθεσία της παράστασης. Τα κοστούμια και τον σκηνικό χώρο σχεδίασε η Μαρία Βασιλάκη και τους φωτισμούς ο Νίκος Σωτηρόπουλος.

Το θέατρο act θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως το εστιατόριο ΠΑΝΟΡΜΟΣ και την κυρία Γεωργία Τσούλου καθώς και το κατάστημα ΙΟΝΙΑ και τον κύριο Τηλέμαχο Κανελλόπουλο για την παραχώρηση υλικών για τη διαμόρφωση του σκηνικού χώρου.

Λίγα λόγια για το έργο:
Μια συνάντηση παλαιών συμμαθητών με τον καθηγητή τους μπορεί να γίνει αφορμή για νοσταλγική βύθιση στο παρελθόν, για συγκινητική αναπόληση ωραίων ιστοριών από την εποχή της ανωριμότητας και της αθωότητας. Μπορεί όμως να γίνει αφορμή και για μια εντελώς διαφορετική αναμέτρηση. Των ανθρώπων μεταξύ τους. Κυρίως όμως με τον εαυτό τους.

Ταυτότητα παράστασης:

«ΜΕΞΙΚΟ»  

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΓΝΗ

Ερμηνεία - Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Τσίτσας, Ηρακλής Τζαβέλλας

Συνεργασία στη σκηνοθεσία: Τηλέμαχος Τσαρδάκας

Σκηνικά-Κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη            

Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος

Σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Γιαννακούλιας

Παραγωγή: Τηλέμαχος Τσαρδάκας – θέατρο act

 

Από Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)

Παραστάσεις: Παρασκευή 11, Σάββατο 12, Κυριακή 13, Τετάρτη 16, Πέμπτη 17 και Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στις 21.30

Διάρκεια:  65 λεπτά

Είσοδος:  12 ευρώ κανονικό, 8 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων), 6 ευρώ (θεατρολόγων, σπουδαστών δραματικών σχολών)

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610272037-6936122263 και στη σελίδα Act Theater Patras στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε επίσης