Σε τραγωδία κατέληξε η καταδίωξη – Για τα μάτια μιας τσιγγανοπούλας- Τρεις νεκροί- Στην Πάτρα μεταφέρθηκαν οι τραυματίες ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις νεκροί και άλλοι τρεις τραυματίες, ήταν ο τραγικός απολογισμός του φρικτού ατυχήματος που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στον κόμβο του Καλού Νερού, κοντά στην Κυπαρισσία.

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το πολύνεκρο τροχαίο, με τις αρχές να εξετάζουν κάθε περίπτωση.

Αναλυτικότερα, ένας 14χρονος, μία 13χρονη και ένας 23χρονος είναι τα τρία θύματα, ενώ ανάμεσα στους τρεις τραυματίες βρίσκονται ένας 35χρονος και μία 18χρονη που διακομίστηκαν και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, καθώς και ένας 26χρονος που φέρει ελαφρύτερα τραύματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Η Αστυνομία πραγματοποιεί ήδη έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, από την οποία προκύπτει πως εμπλέκονται τρία αυτοκίνητα.

Ειδικότερα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος και επέβαιναν ο 23χρονος, η 18χρονη, ο 14χρονος και η 13χρονη, συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 37χρονος, ο οποίος είναι πατέρας της 13χρονης και ακολουθούσε το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα πέντε άτομα.

Στη συνέχεια το πρώτο αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος. Αμέσως μετά την τριπλή σύγκρουση, στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα, δυο οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 άντρες και η Αστυνομία, με τους πυροσβέστες μετά από λίγη ώρα να καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν τέσσερα άτομα.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αστυνομία για να εξακριβώσει τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος συνέλαβε τον 37χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το μοιραίο αυτοκίνητο που βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το τζιπ, να το καταδίωκε ένας άλλος Ρομά, ενδεχομένως συγγενής της κοπέλας που φέρεται να είχε απαχθεί.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως υπήρξε και τηλεφώνημα στο κέντρο άμεσης δράσης της Αστυνομίας που έκανε γνωστή την απαγωγή της νεαρής Ρομά, γεγονός που εξηγεί και την ύπαρξη αστυνομικών δυνάμεων στη διασταύρωση του Καλού Νερού.

Τα δύο αυτοκίνητα των Ρομά φαίνεται ότι έρχονταν από τη μεριά της Καλαμάτας με κατεύθυνση προς Ζαχάρω, αλλά στην ευθεία μετά τη διασταύρωση ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος με τους 5 επιβαίνοντες έχασε τον έλεγχο, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το τζιπ, ενώ στη συνέχεια εξετράπη. Οι επιβαίνοντες στο τζιπ είναι καλά στην υγεία τους και μόνο ένας εξ αυτών τραυματίστηκε ελαφρά.

Διαβάστε επίσης