Σάκης Αρναούτογλου: Νέο ψυχρό μέτωπο θα "σαρώσει" την Ελλάδα - BINTEO

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ψυχρό μέτωπο σάρωσε και σαρώνει τη χώρα μας από τα Χριστούγεννα και προκάλεσε θυελλώδεις ανέμους, βροχοπτώσεις στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στα βόρεια και κεντρικά.

 

Από σήμερα η θερμοκρασία περιμένουμε να σημειώσει περαιτέρω πτώση. Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε ότι σήμερα στην Αττική ο καιρός θα είναι βροχερός. Συνολικά βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα.

Τη Δευτέρα σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου έρχεται ένα νέο ψυχρό κύμα και πάλι από τα βόρεια. Το νέο ψυχρό κύμα θα δώσει τσουχτερό κρύο και καταιγίδες. Η νέα αλλαγή του καιρού θα κρατήσει και την πρωτοχρονιά.

Από το βράδυ των Χριστουγέννων τα φαινόμενα σταμάτησαν στις περισσότερες περιοχές με εξαίρεση τις Βόρειες Σποράδες, την Ανατολική Στερεά - συμπεριλαμβανομένης της Αττικής - την Εύβοια και την Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν βροχές ή χιονόνερο καθώς και χιονοπτώσεις ακόμη και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Στις Β. Σποράδες και την Εύβοια οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά διαστήματα πυκνές έως το μεσημέρι της Τετάρτης 26/12 μέχρι κατά μέσο όρο τα 200-300 μ υψόμετρο, στη Βοιωτία και στην Αττική μέχρι κατά μέσο όρο τα 300-400μ υψόμετρο και στην Κρήτη έως τα 700-800μ υψόμετρο.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης