Φώναξε «παρών» για το πρωτάθλημα η Αχαϊκή

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδριανός

ΣΚΟΡΕΡ: 38' Σουρανής, 84’ Μωραΐτης

Με τη σπουδαία νίκη της Αχαϊκής με 2-0 στην έδρα του Ατρομήτου να ξεχωρίζει συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με την 14η αγωνιστική.

Τα «καναρίνια» απέδρασαν με το «διπλό» υποχρεώνοντας τους «πορτοκαλί» στη δεύτερη εντός έδρας ήττα του και έδειξαν πως θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού ετοιμάζουν δυνατές μεταγραφές.

ΦΙΛΜ:

16΄ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Ιωάννου πήρε την κεφαλιά, αλλά ήταν αδύναμη και ο Κανελλόπουλος μπλόκαρε εύκολα.

21΄ Ο Φραγκούλιας μετά από ωραία μπαλιά του Σουρανή έκανε το σουτ, αλλά ο Θωμάς την μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

27΄ Ο Φραγκούλιας έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν υποδέχθηκε την μπάλα, έπιασε ένα γεμάτο σουτ, αλλά ο Θωμάς έκανε μεγάλη επέμβαση. 

34΄ Ο Σωτηρόπουλος έκανε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά μπλόκαρε ο Κανελλόπουλος.

38΄ Γκοοοοολ για την Αχαϊκή με τον Σουρανή. Έπειτα από ενέργεια και ωραία σέντρα του Φραγκούλια ο Σουρανής με σουτ έκανε το 0-1 για τα «καναρίνια».

58΄ Ο Ανδρεόπουλος βγήκε μόνος του  απέναντι από τον Θωμά, αλλά οι αμυντικοί πρόλαβαν τον έμπειρο επιθετικό προτού στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

84΄ Ο Μωραΐτης με σουτ έξω από την περιοχή κάνει το 0-2 για την Αχαϊκή μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

91΄ Δύο μεγάλες ευκαιρίες για τον Ατρόμητο να μειώσει με τον Μούτσα, αλλά ο Κανελλόπουλος έκανε σωτήριες αποκρούσεις.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Αθανασόπουλος - Δ. Ρουγκάλας): Θωμάς, Νικολόπουλος, Χριστόπουλος (30 λ.τ. Μαντάς), Ιωάννου (81’ Παπαστεργίου), Σωτηρόπουλος (46’ Μπελεζάκης), Ανδριέλος, Σπανός, Παπαγεωργίου, Αποσκίτης, Αγγελόπουλος (63’ Τζελέπης), Μούτσα.

ΑΧΑΪΚΗ (Αλ. Γαβριλόπουλος): Κανελλόπουλος, Ντούβλης (78’ Μωραΐτης), Σουρανής (90΄ Κατριμπούζας), Πετρόπουλος, Σαλαμαλίκης, Αθανασόπουλος, Παρασκευόπουλος, Γερασιμόπουλος, Φραγκούλιας, Μικελάτος, Ανδρεόπουλος (72’ Πασπαλιάρης).

Πηγη: patragoal.gr

Διαβάστε επίσης