Φωτιά δίπλα από το γήπεδο της Αχαϊκής - Αυτή είναι η φωτοβολίδα που πέταξαν... Παραλίγο να καούν δύο σπίτια! ΦΩΤΟ

Αυτή είναι η φωτοβολίδα που πετάχτηκε από το γήπεδο της Αχαϊκής σε διπλανή έκταση με αποτέλεσμα να πιάσει γρήγορα φωτιά και να σημάνει συναγερμός χθες το απόγευμα στην Κάτω Αχαΐα, όπως έγραψε το tempo24.

Πάτρα: Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 29 προσαγωγές για τη φωτιά και τα επεισόδια στον αγώνα της Αχαΐκής με τον Παναιγιάλειο - ΒΙΝΤΕΟ

Έγκαιρη ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας και των εθελοντών του ΣΕΔΙΠ που ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες χθες το απόγευμα δίπλα από το στάδιο της Αχαϊκής.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ακριβώς την υπερπροσπάθεια των πυροσβεστών και των εθελοντών αλλά και το μπορεί να είχε συμβεί αν είχε ξεφύγει η φωτιά.
Η διοίκηση του ΣΕΔΙΠ αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Περί τις 17:15 ειδοποιήθηκαμε για πυρκαγιά πλησίον του Εθνικού Σταδίου Κάτω Αχαΐας.
Η πυρκαγιά γρήγορα πλησίασε σε 2 κατοικίες και εξαπλώθηκε σε πλαστικά υπολείμματα όπως λάστιχα κλπ, κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική και εξαιρετικά επικίνδυνη.
Είναι κρίμα μία αθλητική γιορτή, όπως είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας να αμαυρώνεται και να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες από κάποιους φιλοξενούμενους, ανεγκέφαλους και απολίτιστους χούλιγκαν.
Με την άψογη συνεργασία της Π.Υ. Βι.Πε. Πατρών, του Δήμος Δυτικής Αχαϊας / Municipality of West Achaia και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, είχαμε αίσιο τέλος”. 
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ