Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ

ΠΑΡΏΝ ΚΑΙ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και ο Πρόεδρός του Γιώργος Μάρκου,  είχαν φροντίσει για τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων, με χριστουγεννιάτικα δρώμενα και μουσική.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης η διοίκηση της ΔΕΥΑΠ, βράβευσε τα παιδιά των εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ.

Παρών στην γιορτή, ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους να έχουν καλές γιορτές και μια καλή χρονιά, τονίζοντας: «Για να έρθουν τα καλά όμως, πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη. Όλοι μαζί ενωμένοι, να προσπαθήσουμε για να έχουμε την καλύτερη χρονιά, με υγεία και χαμόγελα».

Στην εκδήλωση κληρώθηκαν και ποδήλατα και με αφορμή το γεγονός αυτό, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στον ποδηλατόδρομο που θα κατασκευαστεί τονίζοντας: «Ξεκινά φέτος η κατασκευή του ποδηλατόδρομου, οπότε από την πλαζ μέχρι την Ανθείας θα έχουμε ένα δρόμο μόνο για ποδήλατα, άρα το ποδήλατο θα είναι πλέον και μέσο μετακίνησης και όχι μόνο διασκέδασης».

Στην γιορτή συμμετείχαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας, ο αντιπρόεδρος και δημοτικός σύμβουλος, Παντελής Βακάλογλου, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ, Νίκος Θεοδωρόπουλος και φυσικά οι εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους.