Πάτρα: Μαθητές Δημοτικού Σχολείου γνώρισαν το επάγγελμα του Αστυνομικού - ΦΩΤΟ

Το 32ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, επισκέφθηκαν αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας

220 μαθητές του 32ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών γνώρισαν μέσα από μια βιωματική δραστηριότητα το αστυνομικό έργο

Οι μικροί μας φίλοι είδαν από κοντά υπηρεσιακές μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.  και τον σκύλο ανίχνευσης εκρηκτικών υλών «ΡΟΚΙ»

Το 32ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, επισκέφθηκαν αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και της ομάδας αστυνομικών σκύλων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αστυνόμος Β΄ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Ιγνάτιος, μέσα από μια βιωματική δραστηριότητα ανέπτυξε σε 220 μαθητές του 32ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, το επάγγελμα του αστυνομικού.

1.19-12-2018_mathites_dimotikoy_sholeioy_gnorisan_to_epaggelma_toy_astynomikoy.jpg
Οι μικροί μας φίλοι είχαν την δυνατότητα να ανακαλύψουν την βασική δομή της Ελληνικής Αστυνομίας και τις ειδικότερες Υπηρεσίες της, μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, ενώ παράλληλα απαντήσαμε στις απορίες τους για το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης, στο προαύλιο του Σχολείου ενημερώθηκαν βιωματικά από τον Υπαστυνόμο Α΄ Φώτου Θεόκριτο και τον Ανθυπαστυνόμο ΔΟΥΒΡΗ Παναγιώτη, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, καθώς και από τον Αρχιφύλακα ΤΣΙΑΚΑΛΟ Γεώργιο, συνοδό – χειριστή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης εκρηκτικών υλών «ΡΟΚΙ», για το έργο των Υπηρεσιών τους.

3.19-12-2018_mathites_dimotikoy_sholeioy_gnorisan_to_epaggelma_toy_astynomikoy.jpg

Υπογραμμίζεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία στη Δυτική Ελλάδα, θα συνεχίσεινα διοργανώνει, ενημερωτικές – εκπαιδευτικές δράσεις, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς και τις Αρχές της περιοχής μας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών και κυρίως της νεολαίας μας.

Διαβάστε επίσης