Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο άστεγος με τις σακούλες- Τον έβρισκαν αναίσθητο στο δρόμο- Κανένας φορέας δεν είχε συγκινηθεί

Ήταν γνωστή φιγούρα για τους περισσοτερους Πατρινούς. Περιφερόταν στους δρομους κρατώντας  σακούλες. Αυτές ήταν η περιουσία του. Μερικές φορές τις φορούσε κιόλας   αντί για παπούτσια.. Συχνά έπεφτε λιπόθυμος από την κακουχία και οδηγείτο εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το tempo24 είχε αναφερθεί δεκάδες φορές στην ανάγκη να αναλάβει κάποια υπηρεσία την φροντίδα του. Τίποτε δεν έγινε όμως.  Ο άστεγος των Πατρών, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα (Τρίτη 11/ 11/)  τα ξημερώματα, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη σε όσους τον γνώρισαν, όσους τον βοήθησαν, όσους τον σκέφτηκαν έστω και μια στιγμή.

Ήταν η ώρα 2 τα ξημερώματα όταν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο,

Ήταν γνώριμος στο πλήρωμα των διασωστών. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τον μετέφεραν. Αυτή τη φορά τον πήγαν στον Άγιο Αδρέα, όπου και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. 

"Πόνεσε πολύς κόσμος για τον Χρήστο... Δάκρυσε όλη η αστυνομία και όλο το ΕΚΑΒ που πήγαιναν καθημερινά να τον  παραλάβουν λυπόθυμο και χτυπημένο", ανέφερε σε ανάρτησή της στο FB γνωστή Πατρινή.

 "Φορέας δεν αναλάμβανε την προστασία του... Έτσι περιφερόταν σους δρόμους. Τα αυτιά απο τους φορείς αδιάφορα... Πονάω συνάνθρωποι Χριστουγεννιάτικα που υπάρχουν αδέσποτοι άνθρωποι στην πόλη μου, άρρωστοι και μικρά παιδιά. Κακοποιημένοι άνθρωποι έξω από βιτρίνες με λαμπάκια... Και οι κουστουμαρισμένοι, να αδιαφορούν... Ξενώνας ανύπαρκτος... Πρόνοιες Συλλογοι και Μκο επίσης..."

"Καλό Παράδεισο Χρηστο μου... Δεν δολοφονηθηκες απο αυτούς που πηγαν να σε κλέψουν αλλα απο ολους εμας τους λιγους και ανεπαρκείς που ακόμα δεν μάθαμε ούτε να ψηφιζουμε..."

Διαβάστε επίσης