Tα ζώδια σήμερα 11 Δεκεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, θ’ αποφασίσεις να πεις τη σκληρή πραγματικότητα σε άτομα του φιλικού σου περίγυρου, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα. Αυτή σου η ενέργεια θα σε φέρει σε δύσκολη θέση και θα βρεθείς αντιμέτωπος με δικαιολογίες, που θα σ’ εκνευρίσουν ακόμη περισσότερο, αφού δεν ευσταθούν. Προσπάθησε, όσο είναι εφικτό, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να μην ξεφύγουν τα πράγματα και τελικά να καταλήξετε σε μια ήρεμη συζήτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια μέρα που σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, Κριέ. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του, να μη μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Θα προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα ενώ εσείς, που τώρα είστε στη διαδικασία για εύρεση εργασίας, μπορείτε να κάνετε δημόσιες σχέσεις, που θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα, που τον τελευταίο καιρό τείνουν να ξεφύγουν από τον έλεγχο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η αναφορά σου, Ταύρε, σε άτομο του οικογενειακού σου κύκλου, για αλλαγές που εσύ θεωρείς ότι επιβάλλεται να κάνεις, θα σε φέρει σε αντιπαράθεση μαζί του. Η πρόθεσή σου είναι για καλό, κάτι που καταλαβαίνει, αλλά κι εσύ πρέπει να κατανοήσεις ότι το άτομο αυτό δεν έχει την ίδια διάθεση για αλλαγές. Κάνε πάντως αυτό το οποίο πραγματικά θέλει η ψυχή σου, για να νιώσεις απελευθέρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου, Ταύρε, αλλά σήμερα θα ήταν καλύτερο να συγκρατηθείς. Μπορείς να περάσεις μια χαρά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που ίσως να οδηγήσουν σε εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια, Ταύρε, που έχεις δρομολογήσει από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θ’ αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μη σταματάς τις προσπάθειες. Κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος απέναντι σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις σήμερα να κάνεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμέ μου, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει αρκετή κακία από κάποια άτομα του κοινωνικού σου περίγυρου. Μπορεί μέσα σου αυτό να σε απογοητεύει, αλλά δε χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Έχεις πλέον πάψει ν’ ασχολείσαι με τέτοιου είδους μικρότητες. Είσαι ένα άτομο που πραγματικά ξέρει την αξία του, είσαι αγαπητός στον κύκλο σου, ενώ οι αξίες κι οι ιδέες σου είναι σημαντικότατες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, Δίδυμε, αλλά παραμένει η ανάγκη να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου. Μην κρύβεις μέσα σου τον τόσο έντονο ρομαντισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει μόνο να είσαι προσεκτικός σ’ αυτά που λες στους συνεργάτες σου, διαφορετικά μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου θα βρεθούν σε στασιμότητα. Φρόντισε πάντως να κινηθείς έξυπνα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για ν’ αυξήσεις κάπως τα έσοδά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα εστιάσεις σε υποθέσεις οι οποίες σε απασχολούν εδώ και αρκετό διάστημα και σε στεναχωρούν πολύ. Η στασιμότητα του τελευταίου διαστήματος σ’ έχει αποσυντονίσει, κρατώντας σε μακριά από τις καινούργιες ιδέες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Μίλα με κάποιο δικό σου άτομο, για να σε βοηθήσει σε θέματα που χρειάζεσαι υποστήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες, Καρκίνε, για να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, ώστε να νιώσετε καλύτερα εσύ και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα δε θα πάνε καθόλου άσχημα, παρόλο που έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον για να γνωρίσεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η στασιμότητα, Λέων μου, που σήμερα κυριαρχεί, θα σ’ εκνευρίσει κι αυτό επειδή εσύ είσαι πάντα σε εγρήγορση. Θα πρέπει όμως να σκεφτείς και να σταθμίσεις καλά όλους τους παράγοντες, μήπως τελικά όλο αυτό είναι προς όφελός σου. Κάποια μικρά εμπόδια που μπαίνουν αυτή τη στιγμή στο δρόμο σου, ίσως στην πορεία να σε αποτρέψουν από μελλοντικά λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις σήμερα έντονο ερωτισμό, Λέων, οπότε θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σ’ έφερνε ακόμη πιο πολύ κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στα οικονομικά σου, μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα που παλιότερα αδυνατούσες. Φρόντισε να λύσεις υπάρχουσες εκκρεμότητες και να μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε μου, θα προκύψουν κάποιες ανεπιθύμητες συναντήσεις, που δυστυχώς δε θα μπορέσεις να αποφύγεις. Η διάθεσή σου δεν θα είναι και τόσο καλή και γι’ αυτό το λόγο ψάχνεις απεγνωσμένα τρόπους για να διαφύγεις. Ευτυχώς για σένα, από μηχανής θεός θα είναι ένα φιλικό σου άτομο, που θα επιστρατεύσεις, ώστε με κάποια δικαιολογία να σε βγάλει από αυτή τη δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα, Παρθένε, που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν ν’ αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της κοινής σας ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που είχαν πάρει αναβολή ή καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για αύξηση των εσόδων σου, αρχίζουν να αποδίδουν και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα βοηθήσεις ένα φιλικό σου άτομο σε κάποιο ζήτημά του. Εσύ θα προστρέξεις κοντά του, για να πάρεις τη στεναχώρια του και να τη μετατρέψεις σε αισιοδοξία. Οι κινήσεις σου θα είναι πολύ σίγουρες κι η διάθεσή σου αρκετά ανεβασμένη. Τέλος, δεν πρέπει να αγχώνεσαι με θέματα τα οποία καθυστερούν, αφού σε λίγο θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να φορτίσεις το σύντροφό σου με άσχετα θέματα, Ζυγέ. Δε θα κάνει καλό στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κρίνεις μερικά άτομα με το συναισθηματισμό σου, Ζυγέ, διαφορετικά θα κάνεις λανθασμένες επαγγελματικές επιλογές. Απέναντι σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό είναι να φανείς προσεκτικός, για να μην κάνεις ασύμφορες κινήσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς απροσεξίες, και θ’ ανταπεξέλθεις σε όλα με πολλή επιτυχία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Όνειρο απατηλό, Σκορπιέ μου, θα σου φαίνονται σήμερα οι επιδιώξεις σου κι αυτό σε κάνει να χάνεις λίγη από την αισιοδοξία σου. Ευτυχώς όμως, οι πραγματικοί φίλοι σου θα σε βγάλουν από αυτό το μοτίβο σκέψεων και θα σου υπενθυμίσουν κάποιες ανάλογες καταστάσεις που είχες περάσει στο παρελθόν, απ’ όπου είχες καταφέρει να βγεις νικητής. Οργανώσου, λοιπόν, καλύτερα, άκου συμβουλές από τα άτομα αυτά και ξαναδές τα πράγματα με περισσότερη θετικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα με το σύντροφό σου, Σκορπιέ, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σ’ ευνοεί, για να κάνεις τη σχέση που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει, λοιπόν, ν’ αποφύγεις τα άλματα και προπάντων να μην προσπαθήσεις ν’ αλλάξεις κάτι θεμελιώδες. Τα οικονομικά σου θα έχουν αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις έξοδα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα προσπαθήσεις να λύσεις κάποια ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Η αλήθεια είναι, ότι την τελευταία περίοδο όλα αυτά τα θέματα σε έχουν κουράσει πολύ. Κάνε λίγη υπομονή και προσπάθησε σήμερα τουλάχιστον να βρεις τα άτομα που δημιουργούν το πρόβλημα, να μιλήσεις μαζί τους και να λύσεις οριστικά κάθε αντιξοότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου, Τοξότη, αφήνοντας στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις. Αν δεν το κάνεις, θ’ ακούσεις παράπονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός, επειδή θα έρθουν ξαφνικά έξοδα, οπότε χρειάζεται σωστός προγραμματισμός.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα ασχοληθείς με τις δικές σου υποθέσεις και ειδικά με θέματα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε στασιμότητα και καθυστερούν τα μελλοντικά σου σχέδια. Θα μιλήσεις με κάποια άτομα κύρους και θα συζητήσεις μαζί τους για τα ζητήματα αυτά. Με τη βοήθειά τους θα βρεις λύσεις, οι οποίες θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο αυτής της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, Αιγόκερε, πριν ακόμη συζητήσεις με το σύντροφό σου. Στασιμότητα και ρουτίνα μπορεί να υπάρξει, αν αποστασιοποιηθείς από την κατάσταση της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες, καθώς θα έχεις νεύρα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός απέναντι σε έξοδα που θα κάνεις και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα βρεθείς αντιμέτωπος με κάποιο πρόβλημα μέσα στην οικογένειά σου, που μάλιστα θα δημιουργηθεί από δύο άτομα. Με την ψυχραιμία και τη διαλλακτικότητά σου, θα τα βοηθήσεις να μιλήσουν και να πουν τι είναι αυτό που τους οδηγεί σε προβληματικές συμπεριφορές. Στο τέλος, θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις και τα άτομα αυτά θα είναι πολύ χαρούμενα κι ικανοποιημένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, θα έχεις συζητήσεις κι επαφές με το σύντροφό σου. Τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά, αν δώσεις να καταλάβει το ταίρι σου τι θέλεις από εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν, φέρνοντάς σου ανασφάλεια. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι υψηλές και θ’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ μου, θα εκπλαγείς δυσάρεστα με τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων του φιλικού σου περίγυρου. Θα απορείς και θα ψάχνεις να βρεις την αιτία της στάσης τους. Αυτό που σε συμβουλεύω είναι, να μην ασχοληθείς καθόλου με τέτοιου είδους θέματα και να προσπαθήσεις να λύσεις δικά σου ζητήματα, που αυτή την περίοδο σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, Ιχθύ, φέρνει μια ηρεμία στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά, χωρίς προστριβές, εφόσον αποφύγεις να προκαλείς το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν σήμερα μερικά προβλήματα στην εργασία σου, Ιχθύ μου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σ’ αυτά που λες, για να μη φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε τις κινήσεις που θα κάνεις, για να μη βρεθείς εκτός προγραμματισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης