Πέθανε ο Ιερέας θύμα τροχαίου - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του "Αγίου Ανδρέα"

ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΥΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση: Δεν άντεξε τελικά ο 82χρονος που παρασύρθηκε σήμερα το πρωί από αγροτικό, στην περιοχή του Λυγιά Ναυπάκτου, κι ενώ νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ο Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο πρόκειται για τον επί σειρά ετών εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα στο Ξηροπήγαδο (όπου θα τελεστεί η κηδεία του) ενώ διέμενε στον Λυγιά.. 

Είχε τραυματιστεί σοβαρά, σε τροχαίο που σημειώθηκε οτ πρωί της Κυριακής, στον Λυγιά Ναυπάκτου

Πρώτη Ενημέρωση: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από το μεσημέρι σήμερα, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ο Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας ηλικιωμένος, ο οποίος παρασύρθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί, από αγροτικό όχημα που οδηγούσε  40χρονος, στον Λυγιά Ναυπάκτου.

ligias.jpg

Αρχικά, ο 82χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, με τραύματα στο κεφάλι και στα άνω και κάτω άκρα, ωστόσο εν συνεχεία κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Πάτρας, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση.

Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται στην εντατική, ενώ προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπάκτου.

Πηγή: sinidisi.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ