Τα ζώδια σήμερα 7 Δεκεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Νέα Σελήνη στον Τοξότη σήμερα, με την αρνητική συμμετοχή του Άρη και του Ποσειδώνα! Δρόμοι ανοίγονται μπροστά μας τις επόμενες μέρες, όμως η ψευδαίσθηση, η υπεραισιοδοξία και οι υπερβολικές προσδοκίες, θα φέρουν ρήξεις και σοβαρές απογοητεύσεις, κυρίως για τα Μεταβλητά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σε ένα θέμα, Κριέ, στο οποίο έχεις δείξει συνέπεια κατά το παρελθόν, τα αποτελέσματα κάνουν σήμερα την εμφάνισή τους και είναι πάρα πολύ θετικά. Είσαι από τα ζώδια που θέλουν να τακτοποιούν τις υποθέσεις τους γρήγορα και χωρίς πολλούς – πολλούς προβληματισμούς. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη, θα σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες, οι οποίες στο μέλλον θ’ αποδειχθούν πάρα πολύ καλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα τις αντιθέσεις και τους καβγάδες, Κριέ μου. Με χαμηλούς τόνους και μέσα από συζήτηση, φρόντισε να λύσεις όσες παρεξηγήσεις μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου, Κριέ, και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν, τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές κι απόφυγε να κάνεις αναφορές σε νομικά θέματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Προσπάθησε σήμερα, Ταύρε, ν’ ασχοληθείς με καταστάσεις οι οποίες αφορούν το παρελθόν, ώστε να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της κι έτσι θα αντιμετωπίσεις επιτυχώς δύσκολα θέματα. Μπορείς να μιλήσεις με κάποιο άτομο της οικογένειάς σου, γι’ αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις, και θα έχεις την αμέριστη βοήθειά του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα είναι ευκαιρία, Ταύρε, να πεις τώρα στο σύντροφό σου αυτά που θέλεις, αφού θα έχεις την πλήρη κατανόησή του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η Αφροδίτη από το Σκορπιό σού χαρίζει περισσότερο πάθος. Χρησιμοποίησέ το για να βρεις την αδελφή ψυχή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου, Ταύρε, καθώς θα έχεις ιδέες που θα σου φέρουν επιτυχία, αρκεί να μην αγχώνεσαι και προπάντων, να μην τα πιάνεις όλα μαζί. Απόφυγε στα οικονομικά σου να πάρεις σημαντικά ρίσκα, καθώς αντιμετωπίζεις δυσκολίες, από κάποια ξαφνικά έξοδα του πρόσφατου παρελθόντος.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ευνοείσαι σε όλες σου τις υποθέσεις, ώστε να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Θα ξεκινήσεις μια αναζήτηση του βαθύτερου Εγώ σου, για να διορθώσεις κάποια πράγματα που νομίζεις ότι κάνεις λάθος κι έχουν σχέση με τον περίγυρό σου. Η αυτογνωσία σου είναι βαθειά, ξέρεις πάρα πολύ καλά τι σου γίνεται, ενώ μπαίνεις σε μία καινούργια περίοδο, στην οποία οι καταστάσεις θα εξελίσσονται θετικά κι εσύ θα αισθάνεσαι απεριόριστη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν, Δίδυμε. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλεις κάτι. Καλύτερα να ξεσκάσεις με το σύντροφό σου, σε μια μικρή ή μεγάλη απόδραση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ημέρα που ξεκινά με συζητήσεις και σχέδια, Δίδυμε, ενώ θα γίνεις και περισσότερο επικοινωνιακός. Θα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο τα προβλήματα που έχεις. Τα οικονομικά σου θα μείνουν στάσιμα. Καλό είναι να κάνεις υπομονή, αφού οι βάσεις σου είναι γερές και στο μέλλον θα δεις σημαντική βελτίωση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις να τακτοποιήσεις, Καρκίνε μου, και μερικές φορές, όταν βγαίνεις εκτός προγράμματος, το άγχος που νιώθεις γίνεται έντονο. Δε χρειάζεται όμως να καταβάλλεσαι ψυχικά, αλλά απλώς έχε πληρέστερο προγραμματισμό και θα δεις ότι θα ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο. Κάποια υπόθεση που σε προβληματίζει, θα εξελιχθεί θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί σήμερα η σχέση σου, Καρκίνε μου, να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες. Για ν’ αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και σου ζητάει

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, πρέπει να τύχουν αξιοποίησης, ώστε να φτάσεις στο στόχο σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες που οφείλεις να ξεκινήσεις να υλοποιείς. Τα οικονομικά σου θα μείνουν στάσιμα, παρόλο που μπορεί να υπάρξουν κάποιες ελπιδοφόρες προτάσεις.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη, σ’ ευνοεί, Λέων, και θα φέρει καινούργιες ευκαιρίες στη ζωή σου, που θ’ αλλάξουν με ριζικό τρόπο τα πράγματα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις νέες ευκαιρίες, αφού είναι πολύ συμφέρουσες για σένα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν, θα βρουν αυτή την περίοδο τις καλύτερες λύσεις, που θα σου δώσουν χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε, Λέων μου, σήμερα να φορτίσεις το σύντροφό σου με ζητήματα της δουλειάς. Πέρνα περισσότερο χρόνο μαζί του, για ν’ αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη, που μπορεί να σ’ εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Τα καινούργια σχέδια ευνοούνται. Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά μην ανοιχτείς σε θέματα που δεν γνωρίζεις πολύ καλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η συγκέντρωση που θα έχεις, Παρθένε, για θέματα τα οποία σε απασχολούν από το παρελθόν, θα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη, θα φέρει λύσεις, που ίσως δεν μπορούσες να δώσεις εσύ. Ο κοινωνικός σου περίγυρος ανοίγει κι έτσι θα τακτοποιήσεις κάποια σχετικά ζητήματα, τα οποία σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Παρθένε. Οι λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, βρίσκονται εύκολα και με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε οτιδήποτε αφορά μελλοντικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις με περιττό πάθος την άποψή σου, διαφορετικά θα έχεις προστριβές με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, ενώ αναζητάς κι άλλες πηγές εσόδων. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για σχετικά θέματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Έχεις βαριές υποχρεώσεις, Ζυγέ μου, και πάρα πολλά θέματα, τα οποία πρέπει να περάσουν από τα χέρια σου, για να δώσεις λύσεις εσύ. Φρόντισε να μη χάσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς, αφού είσαι από τα δυναμικά ζώδια, τα οποία μπορούν πάντα να δίνουν λύσεις, έστω την τελευταία στιγμή. Έτσι πράξε και σήμερα, ώστε στο τέλος της ημέρας να νιώσεις ψυχική ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να τον εκμεταλλευτείς απόλυτα και να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες, Ζυγέ, τα νέα σχέδια ή αλλαγές και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα, σήμερα ευνοούνται. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να είσαι υπερβολικός σε ό,τι έχει σχέση με τον οικονομικό τομέα. Θα έχεις τάσεις προς το να ξοδεύεις άσκοπα χρήματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, θα δεις ότι κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν, πρέπει να λυθούν άμεσα. Θα νομίζεις ότι ακροβατείς πάνω σε τεντωμένο σκοινί, αλλά μην ανησυχήσεις, αφού οι λύσεις που θα δώσεις, θα είναι επαρκείς και θα σε βγάλουν από πάρα πολλούς προβληματισμούς. Μια συζήτηση με άτομο της οικογένειάς σου θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Σκορπιέ, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μην κάθεσαι! Ακόμη προλαβαίνεις τα πάντα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και ν’ αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, πρέπει να τύχουν αξιοποίησης. Τα οικονομικά σου γενικώς δε θα πάνε άσχημα, αλλά πρέπει ο χειρισμός σου να είναι πολύ προσεκτικός, επειδή θα έχεις μια ροπή για έξοδα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Τοξότη, θα φέρει πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή σου, ενώ καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν, θα βρουν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. Για οικογενειακά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις, μπορείς να ξεκινήσεις από σήμερα να κάνεις συζητήσεις και να ξέρεις, ότι θα βρεθούν πολύ ικανοποιητικές λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, Τοξότη μου, αλλά πρέπει να δώσεις να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, Τοξότη μου, για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Διαθέτεις αμέτρητες δυνατότητες κι αυτό που βάζεις στο μυαλό σου, κατά κανόνα επιτυγχάνεται. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό καλό είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα σε πιάσει μία περίεργη συναισθηματικότητα για κάποιες καταστάσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Καλό είναι να επανέλθεις στην πραγματικότητα, ώστε να τακτοποιήσεις τα θέματα που αυτή τη στιγμή σε απασχολούν και προβληματίζουν. Μην ανησυχείς πάντως, καθώς τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν σε ό,τι τους ζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Αιγόκερε, να αναζητήσεις τη λύση σε παρεξηγήσεις ή προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, δεν έχεις κάποιο πρόβλημα και μπορείς ν’ αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια, που είχαν μείνει σε στασιμότητα. Ας μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να πάρεις τη βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου σήμερα δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, οπότε καλύτερα να αποφύγεις συναλλαγές και συμφωνίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το ανοιχτό μυαλό σου, Υδροχόε, σήμερα θα σε βοηθήσει να βρεις τη λύση σε κάποια θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν. Είσαι άτομο του οποίου η πρακτικότητα μπορεί να απελευθερώσει από τη «λάσπη» όσες καταστάσεις αποδεικνύονται προβληματικές. Ένα φιλικό σου άτομο θα ζητήσει τη συμβουλή σου, την οποία θα δώσεις, βγάζοντάς το από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλος. Στους αδέσμευτους έρχονται καινούργιες γνωριμίες, που έχουν πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά σου στη δουλειά σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλη και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αχρείαστες αγορές.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Είσαι από τα ζώδια, Ιχθύ, που έχουν μεγάλη εντιμότητα μέσα τους και θέλεις να εισπράττεις ηθική συμπεριφορά κι από τον περίγυρό σου. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη, σ’ ευνοεί για υποθέσεις που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Θα έχεις πάρα πολλές ιδέες για το πώς να βγεις από κάθε αδιέξοδο, που ίσως βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ μου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, διαπιστώνεις ότι γύρω σου οι πειρασμοί είναι πολλοί. Προβλέπω ότι θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Ιχθύ, σήμερα να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου και σε αγχώνουν έντονα. Επίσης, οι καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν σημαντική ανοδική πορεία. Μπορείς να συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης