Συμπληρώματα διατροφής, κρέμες αντιγήρανσης και κρέμες σύσφιξης - Όλα για την ομορφιά

Οι γυναίκες τα κάνουν όλα για την ομορφιά! Ιδιαίτερα προσέχουν την εικόνα του προσώπου τους, ώστε ακόμα κι αν περνούν τα χρόνια να παραμένει η επιδερμίδα όσο γίνεται πιο σφριγηλή και η εμφάνισή τους να μην επηρεάζεται όσο είναι εφικτό από περιβαλλοντικές συνθήκες και από τις ορμόνες. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν το πρόσωπο να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος.

Η αγορά ειδικών καλλυντικών είναι σίγουρα απαραίτητη κίνηση. Με το να κρατάτε μία ρουτίνα ομορφιάς με ειδικές κρέμες, η αλλαγή που θα δείτε θα είναι μεγάλη στο βάθος του χρόνου.

Σας παρουσιάζουμε παρακάτω μερικά από τα top προϊόντα που μπορείτε να βρείτε για να δώσετε ανάσα στο πρόσωπό σας και συνολικά στην ποιότητα της επιδερμίδας σας.

Πλούσια αντιγηραντική κρέμα Lierac Arkeskin

Maximum λάμψη με Lierac! Οι κρέμες αντιγήρανσης όπως αυτή ρυθμίζουν την ορμονολογική γήρανση και καθίσταται ως ιδανική κρέμα για τις γυναίκες που περνούν την εμμηνόπαυση. Με τα ενεργά εκχυλίσματά της, η επιδερμίδα αναδομείται και η υφή της βελτιώνεται. Αποκτήστε την με ένα κλικ.

Apivita Bee Radiant - με βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού

Τα βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού, γνωστά πλέον εδώ και χρόνια από την Apivita, προσφέρουν στο πρόσωπο την λάμψη που είχε χάσει, βελτιώνοντας παράλληλα και τον χρωματικό της τόνο. Σε πολύ χαμηλή τιμή, μπορείτε να την βρείτε εδώ. Για λίγες μέρες με -37% έκπτωση.

Πόσιμο κολλαγόνο - Θαυματουργό και υγιεινό

 

Στην ομορφιά παίζουν ρόλο και τα συμπληρώματα διατροφής! Το Collagen Pro-active είναι η καλύτερη φόρμουλα που μπορεί να πάρει ο οργανισμός για να συνθέσει με φυσικό τρόπο το κολλαγόνο. Από τη στιγμή που το κολλαγόνο αρχίζει να ενεργοποιείται η επιδερμίδα θα είναι σε θέση να συγκρατεί την υγρασία που χρειάζεται, αναστέλλοντας τη διαδικασία της γήρανσης. Για λαμπερό και ελαστικό δέρμα, το υδρολυμένο κολλαγόνο θα γίνει ο σύμμαχός σας.

Περισσότερα θα βρείτε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure.gr!

Διαβάστε επίσης