Champions League: Ρόμα και Ρεάλ «μάχονται» απόψε για την πρωτιά στον όμιλο

Συνέχεια στις υποχρεώσεις τους στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη, έχουν και αυτή την εβδομάδα οι ομάδες της Ευρώπης.

Για τον έβδομο όμιλο, το παιχνίδι της βραδιάς διεξάγεται στη Ρώμη, όπου στο Ολίμπικο η Ρόμα υποδέχεται την τραγική φέτος Ρεάλ Μαδρίτης. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου με εννιά βαθμούς και μία νίκη για οποιονδήποτε «καθαρίζει» την πρώτη θέση στον όμιλο. Ο Κώστας Μανωλάς φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της Ρόμα για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο που αποκόμισε με την Εθνική και σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ θα είναι στο αρχικό σχήμα της Ρόμα που υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League. Ωστόσο, απουσίες υπάρχουν για τους Ρωμαίους, καθώς εκτός είναι οι Ντε Ρόσι, Περότι και Παστόρε και αμφίβολοι οι Όλσεν και Πελεγκρίνι. Στο άλλο παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζέν με τους «Ρώσους» να έχουν το πάνω χέρι και λόγω έδρας για να κατακτήσουν εν τέλει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Με την πρόκριση στο τσεπάκι, η πρώτη του πέμπτου ομίλου, Μπάγερν Μονάχου, υποδέχεται την Μπενφίκα, στην Αλιάντζ Αρίνα. Οι Βαυαροί που διανύουν μία κακή χρονιά μέχρι στιγμής, θέλουν νίκη για να διατηρηθούν στην πρώτη θέση, ενώ από την πλευρά τους, οι «αετοί της Λισαβόνας» θέλουν και αυτοί κάτι το θετικό για να κλειδώσουν αν μπορούν την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Αφού έσωσε την παρτίδα στο τέλος η Χόφενχαϊμ, την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Λυών, σήμερα, υποδέχεται την απογοητευτική Σαχτάρ που μετά την εξάρα από τη Σίτι, θέλει να ορθοποδήσει. Με δύο και τρεις βαθμούς αντίστοιχα, αυτή μοιάζει η αγωνιστική που θα ξεκαθαρίσει ποιος πάει στο Europa και ποιος σπίτι του. Στο άλλο παιχνίδι του έκτου ομίλου, η Λυόν υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι, με τους «σίτιζενς» να έχουν μαξιλαράκι ασφαλείας τριών βαθμών για την πρώτη θέση.

Στον όγδοο και τελευταίο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Τορίνο ανανμένεται να γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με τη Γιουβέντους να υποδέχεται τη Βαλένθια που μετρά τρεις εβδομάδες χωρίς νίκη. Την ίδια ώρα στο «θέατρο των ονείρων» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο παίζει κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις που έχει απωλέσει κάθε ελπίδα πρόκρισης.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της βραδιάς:

19:55
COSMOTE SPORT 5 HD
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βικτόρια Πλζεν
UEFA Champions League

19:55
COSMOTE SPORT 2 HD
ΑΕΚ-Άγιαξ
UEFA Champions League

22:00
COSMOTE SPORT 9 HD
Χόφενχαϊμ-Σαχτάρ Ντόνετσκ
UEFA Champions League

22:00
COSMOTE SPORT 7 HD
Λιόν-Μάντσεστερ Σίτι
UEFA Champions League

22:00
COSMOTE SPORT 6 HD
Γιουβέντους-Βαλένθια
UEFA Champions League

22:00
COSMOTE SPORT 5 HD
Ρόμα-Ρεάλ Μαδρίτης
UEFA Champions League

22:00
COSMOTE SPORT 3 HD
Μπάγερν Μονάχου-Μπενφίκα
UEFA Champions League

Διαβάστε επίσης