Απόστολος Κατσιφάρας: Απαράδεκτη η στάση του κυρίου Γεωργιάδη- Τι είπε στο tempo24 ο Περιφερειάρχης για το επεισόδιο με τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ

"Απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη", χαρακτηρίζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας την στάση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη έναντί του. Με αφορμή το περιστατικό κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, στην Πάτρα, στην οποία ήταν ομιλητής το στέλεχος της ΝΔ και παρακολουθούσε ο Περιφερειάρχης και χαιρετίζοντάς τον, από μικροφώνου, σημείωσε πως χαιρετίζει την παρουσία του "αν και έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ", το tempo24 ζήτησε από τον κ. Κατσιφάρα να σχολιάσει την συμπεριφορά του κ. Γεωργιάδη.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας μας δήλωσε: «Προσωπικά θεωρώ ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη την στάση του κ. Γεωργιάδη. Αλλά και πολιτικά ατυχής.

Θα περίμενα εκ μέρους του περισσότερο σεβασμό προς το ακροατήριο της εκδήλωσης και προς την τοπική κοινωνία.

Οι πάντες ξέρουν ότι η παράταξη μας είναι ανεξάρτητη, κομματικά ακηδεμόνευτη και καθαρά αυτοδιοικητική.

Ασφαλώς ο καθένας μας έχει την πολιτική του καταγωγή και τοποθέτηση αλλά η παράταξη μας και η περιφερειακή αρχή έχουν στην πράξη αποδείξει τον ακομμάτιστο χαρακτήρα τους.

Έχουμε προοδευτικό ιδεολογικό πρόσημο και όχι κομματικές δεσμεύσεις».

 

Καυγάς μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Απόστολου Κατσιφάρα- Η ατάκα που σήκωσε όρθιο τον Περιφερειάρχη- "Είμαι αυτοδιοικητικός κύριε Γεωργιάδη"

 

Διαβάστε επίσης