Μήπως πρέπει και τις Κυριακές να μαζεύονται σκουπίδια; ΦΩΤΟ

Δεν είναι και ότι πιο καλύτερο, για την εμφάνιση της πόλης, το θέαμα των σκουπιδιών που βρίσκονται εκτός κάδων, Σάββατο βράδυ της 24ης Νοεμβρίου 2018, στο κέντρο της Πάτρας, στην διασταύρωση της οδού Μαιζώνος με την Αγ. Νικολαόυ, στο πιο κεντρικό σημείο!

Απέναντι από το αρχοντικό του Τζίνη, που έλκει την καταγωγή από τον πιο προηγούμενο αιώνα, όταν άρχισε η Πάτρα να κατοικείται και πάλι, μετά την καταστροφή και ερήμαωση που είχε υποστεί από την Τουρκοκρατία των τεσσάρων αιώνων!

skoypidia_maizonos_ag._nikolaoy_savvato_24-11-2018_dsc09676.jpg

Ακριβώς στο κέντρο τεσσάρων οικοδομημάτων κλασικής εποχής, ο τουρίστας, Κυριακή πρωί αντιμετώπισε την παραγωγή απορριμμάτων από την βραδινή δραστηριότητα της προηγουμένης ημέρας.

Αυτά όσον αφορά το κέντρο της Πάτρας, γιατί αν μιλήσουμε για τις συνοικίες, θα σηκωθούν και οι πέτρες από την αγανάκτηση!

Και μετά παραπονιόμαστε που δεν στέκονται τουρίστες στην πόλη, οι οποίοι μόλις βγουν από το πλοίο της γραμμής Ιταλίας, «λακάνε» για τις γύρω περιοχές!  

skoypidia_maizonos_ag._nikolaoy_savvato_24-11-2018_dsc09675.jpg

Λέω μήπως θα έπρεπε στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων να ξανασκεφτούν την περίπτωση, κάποιο συνεργείο εκτάκτου ανάγκης, τουλάχιστον τις γιορτινές ημέρες και τις Κυριακές, να επιλαμβάνεται κάποιων τρανταχτών περιπτώσεων για περισυλλογή απορριμμάτων που κυριολεκτικώς πνίγουν ολόκληρες γωνίες οικοδομικών τετραγώνων. 

Πηγή: gzmosxos.blogspot.com

Διαβάστε επίσης