ΑΕΚ: Δεν ενδιαφέρεται για την Εθνική Αλβανίας ο Κόλα

Ο Χριστόφορος Κόλα διέψευσε τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας στην Αλβανία και τον εμφάνιζαν μεταξύ των υποψηφίων για να αντικαταστήσουν τον Κριστιάν Πανούτσι στον πάγκο της Εθνικής Αλβανίας.

Ο βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη επικοινώνησε με το μέσο της γειτονικής χώρας που δημοσίευσε το ρεπορτάζ και διευκρίνισε ότι δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Ο Κόλα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της αλβανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και τον πρόεδρό της, ωστόσο διευκρίνισε ότι αυτό το σενάριο δεν ευσταθεί. 

«Αυτή την στιγμή, εκτός από το σεβασμό και την εκτίμηση που έχουμε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Αρμάντο Ντούκα καθώς και την από καιρό επιθυμία και των δύο για μελλοντική συνεργασία στην Εθνική ομάδα, δεν υπάρχει κάτι ρεαλιστικό να αναφέρω», διαμήνυσε.

«Είμαι ολοκληρωτικά αφοσιωμένος στο πρότζεκτ της ΑΕΚ και στην τετραετή συνεργασία με τον προπονητή και φίλο μου Μαρίνο Ουζουνίδη. Εύχομαι η Εθνική ομάδα να ξεπεράσει αυτή την δύσκολη στιγμή και είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος μαζί με τους συνεργάτες του θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις για να επιστρέψει η ομάδα στις πρόσφατες επιτυχίες», ήταν το μήνυμά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ