Σημαντική νίκη για την Δόξα Χαλανδρίτσας

ανατροπή

Δόξα Χαλανδρίτσας-Δίας Σαραβαλίου 3-1 (45’ Μενύχτας, 49’ αυτ. Βαλσαμής, 90’ Παναγόπουλος / 36’ Παπαδάτος)

Διαιτητής : Πετρόπουλος (Τραγουλιάς-Βασιλόπουλος)

Σημαντική νίκη που την ανεβάζει στην 8η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, σημείωσε η Δόξα Χαλανδρίτσας απέναντι στον Δία Σαραβαλίου με 3-1.

Στο 20’ λεπτό ο Μενύχτας με ωραία ατομική προσπάθεια δεν κατάφερε να νικήσει τον Κωστογιαννόπουλο, με τον Δία να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ στο 36’ λεπτό με τον Παπαδάτο για το 0-1.

Η ισοφάριση για την Δόξα ήρθε με την εκπνοή του ημιχρόνου, όταν ο Κουλογιάννης σέντραρε από τα δεξιά και ο Μενύχτας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα για το 1-1.

Με την έναρξη του ημιχρόνου και μετά από εκτέλεση φάουλ του Μενύχτα, ο Βαλσάμης με αυτογκόλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1 και την απόλυτη ανατροπή για την ομάδα της Χαλανδρίτσας.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 90’ λεπτό ο Παναγόπουλος, όταν ο Κουλογιάννης από τα αριστερά του πάσαρε και του «σέρβιρε» έτοιμο γκολ.

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Βέρρας, Κατσαΐτης (75’ Παναγόπουλος), Πανούσης, Λιακόπουλος, Μαντζουράκης, Αδαμόπουλος, Διαμαντόπουλος (92’ Μετάνι), Νταφογιάννης, Χριστόπουλος (84’ Ζαχαράτος), Κουλογιάννης, Μενύχτας (87’ Δελδήμος).

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Ν. Τσολόπουλος): Κωστογιαννόπουλος, Στανής, Καμπάκος (57’ Πανέτας), Κοντογιαννάτος (77’ Φραντζής), Γασπαρινάτος, Παπανικολάου (29΄ Παπαδάτος), Καραΐσκος, Βαλσαμής, Τσερικλός, Νικολογιάννης (80’ Καλλιβωκάς), Γρουζής.

patragoal.gr 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ