Ανοικτό το ενδεχόμενο για παράταση ενός μηνός για την παράδοση του γηπέδου Πετρωτού

Θέμα ημερών είναι να ξεκινήσουν οι εργασίες στο γήπεδο Πετρωτού για να στρωθεί ο νέος τάπητας. Η ανάδοχος εργολάβος έχει δεσμευτεί ότι στις 5 Δεκεμβρίου θα παραδώσει το γήπεδο, αλλά φαντάζει ως ανοικτό ενδεχόμενο να δοθεί παράταση ένα – ενάμιση μήνα ακόμα για να παραδοθεί το γήπεδο.

Πρόθεση του προέδρου των ποδοσφαιρικών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Πατρέων Κώστα Καραγκούνη είναι στις 5 Δεκεμβρίου να είναι στρωμένος ο τάπητας και να δοθεί παράταση για την παράδοση του γηπέδου 30−40 ημερών επιπλέον αφού θα πρέπει να ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες εργασίες ώστε να μπει σε κανονική λειτουργία το γήπεδο.

Θα πρέπει να φτιαχτούν τα αποδυτήρια, οι νέοι πάγκοι του γηπέδου, τα δοκάρια, και κάποιες ακόμα λεπτομέρειες που είναι αναγκαίες για την σωστή λειτουργία του γηπέδου.  Σκέψη του Κώστα Καραγκούνη είναι να γίνουν όλες οι εργασίες και μετά να παραδοθεί το γήπεδο, αφού αν δοθεί στις αρχές Δεκεμβρίου που θα έχει στρωθεί ο νέος τάπητας θα πρέπει να γίνει νέα ανάθεση σε εργολάβο για τις λοιπές εργασίες που κρίνεται ασύμφορο.

Και τα πιθανότερο είναι το γήπεδο Πετρωτού να παραδοθεί έτοιμο μετά τις 10 Ιανουαρίου.     

Patragoal.gr

Διαβάστε επίσης