Βγήκε η άδεια για το γήπεδο Πετρωτού!

Το Σάββατο θα διεξαχθεί το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδου Πετρωτού μετά από 13 χρόνια και αυτό θα είναι το Ικαρος Πετρωτού - Αστέρας Μιντιλογλίου.

Το γήπεδο αδειοδοτήθηκε και το απόγευμα στις 6 μ.μ. θα υπάρξει συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣΑ ανάμεσα στον πρόεδρο της Ενωσης, Αγγελο Δανιήλ και τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Δημοτικών γηπέδων, Κώστα Καραγκούνη, ο οποίος θα παραδώσει επίσημα την άδεια του γηπέδου.

Επίσης, το Σάββατο το πρωί στις 11 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - παρουσίαση στο γήπεδο Πετρωτού με την παρουσία του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ

Η αγωνιστική χρονιά που διανύουμε βρήκε τον ΑΠΣ Πάτραι, να αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΑ, χρησιμοποιώντας ως έδρα του γήπεδο του Ρίου.

Πλέον με το γήπεδο του Πετρωτού, να είναι έτοιμο προς χρήση,  από τη νέα σεζόν εκεί θα στεγαστούν τα όνειρά μας, μέχρι η επιστροφή στην ιστορική μας έδρα, τα Προσφυγικά, να γίνει πραγματικότητα.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός που βάλλεται πανταχόθεν βρίσκει στο πρόσωπο της δημοτικής αρχής έναν ισχυρό σύμμαχο.

Η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι, θέλει να συγχαρεί δημόσια το Δήμο Πατρέων και τον υπεύθυνο των δημοτικών γηπέδων Κώστα Καραγκούνη για την προσπάθεια που γίνεται σε ότι αφορά τη βελτίωση του επιπέδου στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. 

Πηγη: patragoal.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ