Αχαΐα: Ποιος ήταν ο 25χρονος κτηνοτρόφος - Έπεσε σε χαράδρα 500 μέτρων - Η τραγική ειρωνεία - ΦΩΤΟ

ολονυχτια επιχείρηση της Πυροσβεστικής, για τον εντοπισμό και την ανάσυρση του
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μετά από πολύωρη επιχείρηση για την προσέγγιση του, εντοπίστηκε νεκρός μετά από πτώση σε χαράδρα 500 μέτρων νεαρός Κτηνοτρόφος στην Κλειτορία Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news. πρόκειται για τον 25χρονο Σωτήρη Παναγόπουλο του Δημητρίου, που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

2.jpg

Eπιχείρηση ανάσυρσης 25χρονου κτηνοτρόφου στην Κλειτορία- Έπεσε σε χαράδρα- Εντοπίστηκε νεκρός ! ΝΕΟΤΕΡΑ

Ο άνδρας αγνοείτο από τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής. Οι συγγενείς του αρχικά τον αναζήτησαν. Τραγική ειρωνεία ο πατέρας του, ήταν εκείνος που τελικά εντόπισε το σημείο, όπου τα ίχνη του γιου του είχαν εξαφανιστεί και αμέσως ενημέρωσε τη Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων. Στις έρευνες για συνδρομή κλήθηκε και η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας.

Η επιχείρηση εντοπισμού, στήθηκε στις 9.30 το βράδυ στο σημείο που είχε υποδείξει ο τραγικός πατέρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, τελούσε υπό σύγχυση.

Μετά από δυο ώρες -12.30 το βραδυ - σε δύσβατη περιοχή στη θέση Κάννη σε γκρεμού ύψους 20 μέτρων, εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του 25χρονου. Ακολούθησε η ανάσυρση της σορού, ενώ οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές. Η ελπίδα για την οικογένεια του άτυχου 25χρονου, να βρεθεί ζωντανός είχε χαθεί. 

1.jpg

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν έξι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, 4 ορειβάτες με επικεφαλής τον Διοικητή του τμήματος Διάσωσης, 5 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσιας Καλαβρύτων και Αστυνομικοί του Α.Τ Κλειτορίας

902.jpg

900.jpg

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ:

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας σχηματίστηκε δικογραφία για θανάσιμο τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το βράδυ βρισκόμενος σε δύσβατη δασική περιοχή, στην θέση Τρανή Ράχη Καλλιθέας Κλειτορίας από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε την ισορροπία του  και έπεσε σε χαράδρα  ύψους 500 μέτρων.

Ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των ακριβή αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του ατυχήματος – πτώσης από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας.

Πηγή φωτο: kalavrytanews.com

 

 

 

Διαβάστε επίσης