Δυτική Ελλάδα: Συγκλονίζει ο τραγικός θάνατος του 46χρονου Εκαβίτη που έπεσε σε γκρεμό (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ηταν πατέρας δύο παιδιών

Σοκάρει την Ευρυτανία και το Αγρίνιο ο τραγικός θάνατος 46χρονου που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα κοντά στον Προυσό.

Ο άτυχος Θοδωρής Τσώνης ήταν οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών, εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ Καρπενησίου και κατοικούσε μόνιμα στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Καταγόταν από χωριό του Αγρινίου.

Χθες βράδυ μάλιστα ήταν στο Αγρίνιο απ’ όπου επέστρεφε τη νύχτα στο Καρπενήσι μέσω Προυσού.

Περί τις  1:45 τα ξημερώματα το δίκυκλο του εξετράπη της πορείας του και έπεσε στον γκρεμό. Μάλιστα τηλεφώνησε  στη γυναίκα του και ενημέρωσε για το τροχαίο αλλά δεν μπορούσε να προσδιορίσει την ακριβή τοποθεσία.

Σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού. 17 πυροσβέστες με 7 οχήματα με την ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone), 9 αστυνομικοί με 3 οχήματα, αλλά και πολλοί εθελοντές «χτένισαν» όλο το δρόμο προκειμένου να εντοπίσουν τον 46χρονο.

 

 

Μαζί τους και άνθρωποι του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, καθώς επρόκειτο για αγαπητό μέλος της «οικογένειάς» τους με πολλά χρόνια στις διασώσεις και στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο, αναφέρει το lamiareport.

Λίγο πριν τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου ο 46χρονος εντοπίστηκε πεσμένος σε γκρεμό πολλών μέτρων, λίγο πριν το χωριό Γαύρος, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.Φίλος του από το ΕΚΑΒ κατέβηκε αμέσως τον γκρεμό με κίνδυνο της ζωής του, για να διαπιστώσει αν ο 46χρονος ζει, ήταν όμως αργά.

tsonis-1-e1707561684221.jpg

Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ανέλαβαν να κατέβουν με τον ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να μπορέσουν να τον ανασύρουν στο δρόμο. Λίγο πριν τις 10:00 ολοκληρώθηκε η ανάσυρση του άτυχου άνδρα.

Ο τραγικός θάνατος του 46χρονου συγκλονίζει την περιοχή. Ηταν αγαπητός στους συναδέλφους και στην τοπική κοινωνία, γνωστός και για την αγάπη του στον αθλητισμό όντας δρομέας που συμμετείχε σε αγώνες.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ