Απίστευτο: Εκαναν τεστ DNA για να βεβαιωθούν πως πέθανε και δύο μήνες μετά τον είδαν ζωντανό μπροστά στους

Εκαναν τεστ DNA για να σιγουρευτούν πως είναι νεκρός ο συγγενής του και λίγες μέρες αφού τον έθαψαν, εκείνος τους χτύπησε την πόρτα.

Μία συγκλονιστική ιστορία συνέβη στο Καζακστάν με έναν άνδρα, ο οποίος θεωρούνταν 100% νεκρός αλλά τελικά δεν ήταν.

Ο λόγος για τον Αιγιαλί Σουπιγιαλεβ, ο οποίος πιστοποιήθηκε νεκρός μετά από τεστ DNA σε καμένα ανθρώπινα οστά που αποδείχτηκαν με 99,2% βεβαιότητα ότι ήταν δικά του.

Μετά, λοιπόν, από το τεστ DNA, οι αρχές πιστοποίησαν τον θάνατό του και τα οστά θάφτηκαν στο νεκροταφείο του χωριού του, βόρεια της Κασπίας Θάλασσας.

Ωστόσο φαίνεται πως μερικές φορές ακόμη και η επιστήμη κάνει λάθη, καθώς ο μεσήλικας επέστρεψε στο σπίτι του δύο μήνες μετά.

«Όταν ο Αιγιαλί μπήκε από την πόρτα, η κόρη μου έπεσε κάτω σαν να έπαθε καρδιακή προσβολή», είπε ο αδελφός του περιγράφοντας την στιγμή που τον είδε ζωντανό, ενώ πίστευε πως τον είχε θάψει πριν λίγους μήνες.

Ο 63χρονος «που γύρισε από τους νεκρούς» είχε έφυγε από το σπίτι του τον Ιούνιο και δεν επέστρεψε έως ότου πριν λίγες μέρες, χωρίς φυσικά να προειδοποιήσει κανέναν.

Ο άνδρας είπε ότι έφυγε έτσι ξαφνικά διότι κάποιος του είχε προσφέρει δουλειά, σε κοντινό χωριό και όταν τελείωσε, επέστρεψε στο σπίτι του.



Πηγή:  iefimerida.gr 

Διαβάστε επίσης