Επιστροφή στις νίκες και στην "τετράδα" για Α.Ε. Πάτρα 2005

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Παπαδόπουλος

ΣΚΟΡΕΡ: 2’ πεν. Μπίρμπας, 55’ Αβραμόπουλος

Επιστροφή στις νίκες για την Α.Ε. Πάτρα 2005 που επιβλήθηκε με 2-0 του Αστέρα Τσουκαλείλων στο ντέρμπι των νεοφώτιστων. Μια νίκη που έφερε εκ νέου την ομάδα του Γιάννη Βογιατζή στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά την ολοκλήρωση της 7ηςαγωνιστικής.

Οι «μπλε» κατάφεραν να προηγηθούν πολύ νωρίς στο σκορ και πιο συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό. Ο Αργύρης Παπαπέτρος μετά από μεγάλη μπαλιά στην περιοχή του Αστέρα, ανατράπηκε και ο ρέφερι σφύριξε πέναλτι. Ο Μπίρμπας ήταν εύστοχος από την «άσπρη βούλα» ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Στο 55ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Αβραμόπουλος κοντρόλαρε με το στήθος μέσα στην περιοχή και πλάσαρε στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα για το 2-0. Να σημειωθεί πως η Πάτρα 2005 αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 21ο λεπτό λόγω αποβολής του Χριστόπουλου, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με 9 λόγω αποβολής του Παπαθανάση στο 91ο λεπτό κάτι που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία της.

Α.Ε. ΠΑΤΡΑ 2005 (Γ. Βογιατζής): Θανόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Γκολφινόπουλος, Νάσης, Αβραμόπουλος, Πουρνατζής, Ραμόπουλος (81’ Παναγόπουλος), Χριστόπουλος, Παπαπέτρος (66’ Βουρλούμης), Μπίρμπας (52’ Τσιούστας), Ρηγόπουλος (75’ Παπαθανάσης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Αντ. Σφυρής): Τσουραμάνης, Χριστόπουλος (77’ Τζάφα), Χαρακίδας, Τσούντος, Βαζούρας, Ραμαντάνης (60’ Σπηλιωτόπουλος), Κοτσίνης (60’ Σολωμός), Τζώλλας, Παναγιωτόπουλος (69’ Γεωργίου), Παρασκευάς, Καραχάλιος.

Πηγη: patragoal.gr