Δύσκολη αποστολή για τον Αίολο Αγυιάς

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Αίολο Αγυιάς τη Δευτέρα 5/11 (8μ.μ.). Η ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου αγωνίζεται στο κλειστό γυμναστήριο της Αρχαίας Ολυμπίας με αντίπαλο τον Ολυμπιονίκη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Δηλώσεις για το προσεχές παιχνίδι, αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία του Αίολου Αγυιάς στο πρωτάθλημα, έκανε ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος θυμίζουμε ότι αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Ολυμπιονίκη. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του ολ αράουντ φόργουορντ της ομάδας της Πάτρας έχουν ως εξής:

- «Προερχόμαστε από μια πολύ δύσκολη νίκη. Η Ολυμπιάδα έδειξε ότι είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα και παλεύει σε κάθε παιχνίδι της. Αυτό που κρατάω από την ομάδα μου, είναι ότι παρά το κακό ξεκίνημα που είχαμε, καταφέραμε και αντιδράσαμε στο β΄ ημίχρονο, παίρνοντας στο τέλος αυτό που θέλαμε» .

- «Ακόμη το πρωτάθλημα βρίσκεται στην αρχή του. Εμείς είχαμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα με την Απολλωνιάδα, όμως δεν νομίζω ότι αυτό σημαίνει κάτι. Το σημαντικό είναι να μείνουμε υγιείς και να συνεχίσουμε τη προσπάθειά μας, περιμένοντας, παράλληλα, και τα παιδιά που λείπουν».

- «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιονίκη θα είναι ιδιαίτερο για εμένα. Ήμουν αρκετά χρόνια στην συγκεκριμένη ομάδα και ξέρω πως τα παιδιά που θα βρούμε απέναντί μας θα προσπαθήσουν για τη νίκη. Το ίδιο, όμως, θα κάνουμε και εμείς. Παίζουμε εκτός έδρας, οπότε θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

 

Διαβάστε επίσης