Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα η Θύελλα Πατρών (video)

"Φ. ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ": Αποστόλης Νικολόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωκάς (Χ. Τσιρογιάννης-Αβραμοπούλου)

ΣΚΟΡΕΡ: 70΄ Σκεπετάρης, 89΄ Βλασόπουλος

H Θύελλα Πατρών συνέχισε το νικηφόρο σερί της, αφού επιβλήθηκε με 2-0 της Δόξας Παραλίας, σημειώνοντας και τα δύο γκολ της στην επανάληψη με τους Σκεπετάρη και Βλασόπουλο.

ΦΙΛΜ:

3΄ Τετ α τετ ο Κουνάβης θα στείλει την μπάλα πάνω στον Χιωτέλη, αντί να την «σπάσει» στον αμαρκάριστο Σκεπετάρη που ήταν δίπλα του.

7΄ Κάθετη του Σχοινά στον Στουπάκη θα πιάσει το σουτ ο δεύτερος θα διώξει ο Σουτζόγλου στην γωνία του σε κόρνερ.

11΄ Ο Φωτόπουλος από καλή θέση θα προσπαθήσει να «κρεμάσει» τον Σουτζόγλου, αλλά η μπάλα θα περάσει αρκετά μέτρα πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

35΄ Αδύναμο σουτ του Βλασόπουλου, μπλόκαρε ο Χιωτέλης.

48΄ Διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για πέναλτι σε χέρι του Λαζανά.

50΄ Νέες διαμαρτυρίες για πέναλτι των γηπεδούχων, σε ανατροπή του Κουνάβη όπως υποστηρίζουν από τον Βερβέρογλου. Ο Φωκάς συνέχισε κανονικά το ματς.

63΄ Ωραία ενέργεια και σουτ του Σκεπετάρη, μπλόκαρε ο Χιωτέλης.

65΄ Σέντρα του Ηλιόπουλου, κεφαλιά του Παπαδόπουλου, μεγάλη ευκαιρία, αλλά η μπάλα κόντραρε πάνω στους αμυνόμενους.

70΄ Ατομική ενέργεια του Σκεπετάρη από τα αριστέρα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα «μπουκάρει» στην περιοχή και με άψογο πλάσε θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του κάνοντας το 1-0.

80΄ Τρομερή ενέργεια του Θεοδοσόπουλου από τα αριστερά, ο οποίος θα βγάλει και την παράλληλη μπαλιά στον Σκεπετάρη που θα πιάσει ένα γεμάτο σουτ, αλλά θα διώξει εντυπωσιακά ο Χιωτέλης σε κόρνερ.

85΄ Νέα ενέργεια του Σκεπετάρη, θα διώξει εκ νέου ο Χιωτέλης.

89΄ O Μαρκόπουλος θα βρει στον κενό χωρό τον «βιονικό» Βλασόπουλο ο οποίος θα τελειώσει υποδειγματικά για το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Σουτζόγλου, Μαρκόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Κατριβέσης, Δασουράς, Παναγιωτόπουλος (57΄ Παπαδόπουλος), Βλασόπουλος, Πανίτσας, Κουνάβης (52΄ Ηλιόπουλος), Σκεπετάρης (87΄ Βουτσινάς), Γκοτσόπουλος (79΄ Φούφουλας).

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Γερολυμάτος): Χιωτέλης, Τσίτσαρης, Καραπατάκης (79΄ Σίψας), Λαζανάς, Βερβέρογλου, Οικονομόπουλος, Σχοινάς, Τζίφας (68΄ Δριβήλας), Παναγιωτόπουλος, Φωτόπουλος, Στουπάκης.

Πηγη: patragoal.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ