Το σχόλιο του Οικονομόπουλου για το γεγονός ότι ο Αργυρός κυκλοφόρησε τραγούδι με παρόμοιο τίτλο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα -με λίγες μόνο μέρες διαφορά- δύο τραγούδια με σχεδόν ίδιο τίτλο! 

«Τώρα τι να το κάνω» τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος και την ίδια ώρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμηνεύει με τη σειρά του «Τι να το κάνω»... Δύο υπέροχα κομμάτια από δύο πολύ επιτυχημένους ερμηνευτές, που έχουν ήδη κατακτήσει -και τα δύο- τις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts όλης της χώρας, αλλά και την προτίμηση του κόσμου.

Η ομοιότητα, ωστόσο, στον τίτλο και τον στίχο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και σχολιάστηκε τόσο από μέλη της εγχώριας showbiz όσο και από το κοινό. 

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ρωτήθηκε σχετικά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαγεωργίου «In & Out» και έριξε το φταίξιμο στην... τύχη! «Είναι τυχαίο γεγονός ο ίδιος τίτλος. Βασικά, ευτυχώς εγώ έβγαλα πρώτος το τραγούδι. Σίγουρα τυχαίο, τι να λέμε τώρα...» είπε ο αγαπημένος καλλιτέχνης. Ολόκληρη η συνέντευξη του Νίκου Οικονομόπουλου στον Γιώργο Παπαγεωργίου θα προβληθεί απόψε στις 23.00 από το Star Web TV.

Διαβάστε επίσης