Πάτρα: Χειροπέδες σε δυο για την "επίσκεψη" στο Γαλλικό Ινστιτούτο - ΝΕΟΤΕΡΑ

Επιχείρησαν να γράψουν συνθήματα

Νεότερη Ενημέρωση: Ελεύθεροι με εντολή Εισαγγελέα μετά το σχηματισμό δικογραφίας, αφέθηκαν οι δυο συλλήφθεντες για την απόπειρα γραψίματος συνθημάτων στο κτίριο του Γαλλικού Ινστιτούτου Πατρών.

Οι συλληψεις του έγιναν καθώς για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς, είναι αυτεπάγγελτο, καθώς το Γαλλικό Ινστιτούτο είναι σχολείο που ανήκει στη Γαλλική Πρεσβεία. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 23 και 35 ετών, διότι προκάλεσαν ρύπανση με σπρέι σε τμήμα εξωτερικής τοιχοποιίας κτιρίου.

Πρώτη Ενημέρωση: Σε συλλήψεις μετατράπησαν οι δυο προσαγωγές ατόμων το βράδυ της Τετάρτης στην Ασφάλεια Πατρών. Εντοπίστηκαν την ώρα που επιχειρούσαν να γράψουν συνθήματα στην πρόσοψη του κτιρίου του Γαλλικού Ινστιτούτου στην οδό Φιλοποίμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, πρόκειται για δυο άνδρες 23 και 35 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Οι δράστες  έγιναν αντιληπτοί, από πολίτη που ενημέρωση της Αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, έσπευσαν στο σημείο προσαγάγοντας αρχικά τους δυο άνδρες και στη συνέχει προχώρησαν στη σύλληψη τους.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ