Στην Δυτική Αχαΐα η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση με αστείρευτη αγάπη για τα αδέσποτα-Δράση της SGS, που αφορά το πρόγραμμα Στείρωσης, Εμβολιασμού και Ηλεκτρονικής Σήμανσης ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

εκδηλωση στο Δημαρχειο

Στη Δυτική Αχαϊα βρίσκεται  η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση με αφορμή τη δράση της SGS, που αφορά το πρόγραμμα Στείρωσης, Εμβολιασμού και Ηλεκτρονικής Σήμανσης. 

Η Εριέτα Κούρκουλου - Λάτση αποτελεί ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της φιλοζωικής κοινότητας σε πανελλήνιο επίπεδο, έχοντας ιδρύσει εγκαταστάσεις φιλοξενίας αδέσποτων, στον Ωρωπό, αλλά και μια ΜΚΟ που λειτουργεί σε αυτή την κατεύθυνση, την Save A Greek Stray.

 

 

 

 

 

 

 

Στόχος της μη κερδοσκοπικής αυτής οργάνωσης είναι τα ζώα συντροφιάς να μην αγωνίζονται να επιβιώσουν στους δρόμους, αλλά να ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους με τις οικογένειες που θα τους προσφέρουν αγάπη. Η Εριέτα Κούρκουλου - Λάτση  είναι από σήμερα το πρωΐ παρούσα στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Δημαρχείο της Δυτικής Αχαΐας όπου και παροτσιάζεταιο  το πρόγραμμα "Με αστεύρευτη αγάπη για τα αδέσποτα".

Πριν από την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας όπυ παράστησαν στελέχη της SGS καθώς και εκπρόσωποι των ΕΛΠΕ

Στην διάρκεια της τοποθέτησής της η εκπρόσωπος της SGS Ειρήνη Ψαρρού τόνισε πως αυτή είναι η αρχή των δράσεων σε όλη την Ελλάδα. Πρόσθεσε ωστόσο ότι αν δεν το συνεχίσει ο δήμος καναμε μια τρύπα στο νερό. Εμείς θα το παρακολουθούμε κ θα επικοινωνούμε μαζί σας, γιατί είδαμε εδώ ανθρώπους που νοιάζονται πολύ για τα ζώα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου δεσμεύτηκε λέγοντας να είστε σίγουροι ότι θα το συνεχίσουμε. Στη εκδήλωση παρευρίσκεται και ο Ρομπέρτο Καραχαννας γενικός διευθυντής των ΕΛΠΕ

Η αποστολή της Save a Greek Stray είναι: α) Η υιοθεσία των ζώων από φιλόζωες οικογένειες ή η επανένταξή τους στους χώρους περισυλλογής τους, β) Η ίδρυση και λειτουργία Καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, και εντός αυτού κτηνιατρείου, γ) Η επίβλεψη και η φροντίδα των επανεντασσόμενων αδέσποτων ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον και η προαγωγή της φιλοζωίας και ιδιαίτερα της κυνοφιλίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.