Μαρτυρίες για την εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη στην Πρέβεζα - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Πρέβεζα με το γυναικείο κρανίο που βρέθηκε σε κανάλι της Βιομηχανικής Περιοχής.

Την ώρα που τα ευρήματα του ιατροδικαστή δείχνουν να είναι συμβατά με την υπόθεση της 26χρονης Αγγελικής Πεπόνη, που μυστηριωδώς εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 2010, ο Παναγιώτης Μπέλλος, ο 59χρονος, που η οικογένεια της κοπέλας θεώρησε υπαίτιο για την εξαφάνισή της, μιλά στον ΑΝΤ1: "Είμαι εξοργισμένος με την οικογένεια της κοπέλας. Καλά, την κοπέλα τη σκότωσα εγώ και την έριξα στο χαντάκι! Δεν είχα κάπου να τη θάψω, να μην το μάθει κανείς! Θα το έβαζα το πτώμα μέσα στο σπίτι μου;" αναρωτιέται.

Ο 59χρονος είχε σχέση με την 26χρονη ενώ λίγο πριν εκείνη εξαφανιστεί είχε περάσει από το σπίτι του.

Σήμερα, ο άνδρας δηλώνει καθαρός και εξοργισμένος που η οικογένεια της κοπέλας τον βάζει στο κάδρο του υπόπτου δίνοντας τη δική του εκδοχή: "Τη γνώρισα το 2009, αυτή ήταν τοξικομανής. Ήταν όλη μέρα στον δρόμο. Όλη μέρα έκανε οτοστόπ. Τι λέει η οικογένεια! Είναι θέση σταθμός. Κάποιος την περίμενε εκεί, όταν έφυγε από εμένα. Εμένα αυτή η δικογραφία δεν με ακούμπησε καθόλου. Η εισαγγελία Πρεβέζης την έβαλε στο αρχείο τη δικογραφία τότε, το 2010, 2011" λέει μεταξύ άλλων μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Μπέλλος.

Η αδερφή της αγνοουμένης Κατερίνα Πεπόνη τονίζει ότι η οικογένεια της είχε δολοφονημένη από την πρώτη στιγμή.

Στην Ασφάλεια Αττικής έφθασε δείγμα DNA της μητέρας και της αδερφής της αγνοουμένης προκειμένου να υπάρξει διασταύρωση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

 

enikos.gr

Διαβάστε επίσης