Το χρονικό μίας προαναγγελθείσης συμφωνίας ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μέσω των social media την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Κωνστάντο, ο οποίος ουσιαστικά θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην διοίκηση της ομάδας και το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Η ΠΑΕ πόσταρε δύο φωτογραφίες του Κωνστάντου, η μία από τη ΣΕΦ όπου ήταν μέλος της ομάδας μπάσκετ που πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 1986 και στη λεζάντα γράφει: «Ένας κυπελλούχος Ελλάδας με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, το 1986, ο Κώστας Κωνστάντος αναλαμβάνει από σήμερα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ρόλο διοικητικού συμβούλου για το ποδοσφαιρικό τμήμα».
Ο νέος παράγοντας του «τριφυλλιού» βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου συνομίλησε με στελέχη της διοικούσας επιτροπής, ενώ είχε την πρώτη του γνωριμία και με το προσωπικό της εταιρείας.
Παναθηναϊκός: Και με τη... βούλα στην ΠΑΕ ο Κωνστάντος
15|10|2018 | 21:18
Σπορ
