Τα ζώδια σήμερα 14 Οκτωβρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Μία Κυριακή γεμάτη αισιοδοξία, επικοινωνιακή διάθεση και χαμόγελα! Η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα και ευνοεί κυρίως Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα! Από το βράδυ περνά στον Αιγόκερω και τα… κεφάλια μέσα! Αύριο ξημερώνει εργάσιμη Δευτέρα!

 

Κριός

Γενικά
Μεγάλη η αισιοδοξία σου σήμερα, Κριέ, και θέλεις να αλλάξεις όλα όσα σε πιέζανε ως τώρα. Θα νιώθεις ηρεμία και ισορροπία, ενώ θα δώσεις μεγάλη βάση στη διαίσθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Κριέ, έχει αρχίσει να ισορροπεί κι αισθάνεσαι καλά γι’ αυτό. Κάνε σήμερα τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, ώστε να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να ξεχαστείς, ώστε να ηρεμήσεις λίγο από την πίεση της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και σταδιακά θα τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες.

 

Ταύρος

Γενικά
Μια από τις πιο θετικές ημέρες είναι αυτή, Ταύρε, γεμάτη πληρότητα και ικανοποίηση. Σήμερα, τα προβλήματα δείχνουν να λύνονται ξαφνικά, ενώ ό,τι ζητάς φαίνεται ότι γρήγορα θα γίνει κτήμα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Ταύρε, θα είναι αρκετά καλή σήμερα και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα με το ταίρι σου. Ρίξε στο τραπέζι τις προτάσεις σου και δε θα εισπράξεις άρνηση σε οτιδήποτε πεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, πετυχαίνεις πάρα πολλά. Σήμερα, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις, κι από αύριο συνεχίζεις. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να κινηθείς κάπως συγκρατημένα.

 

Δίδυμος

Γενικά

Το ότι σε βλέπουν με θετικό μάτι, Δίδυμε, και εισπράττεις τις καλύτερες κριτικές, σου δίνει ελπίδα για να προχωρήσεις σήμερα με πιο σταθερά βήματα και να καθιερωθείς στον κύκλο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Δίδυμε, να χαλαρώσεις και να προσεγγίσεις μερικά πράγματα στη σχέση σου με διαφορετικό μάτι. Θα δεις μετά, ότι θα ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, όλα έχουν έρθει εκεί που θέλεις. Σήμερα, φρόντισε να διώξεις το άγχος της εβδομάδας που πέρασε. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.
 

Καρκίνος

Γενικά
Αισθάνεσαι σωματικά και ψυχικά πιο δυνατός, Καρκίνε, νιώθοντας πως έχεις μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Επιπλέον, σήμερα θέλεις να βοηθήσεις τους γύρω σου και θα προφέρεις απλόχερα μαζί με τη στήριξη και την αγάπη σου, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το να αισθάνεσαι γεμάτος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να βγάλεις το ρομαντισμό και τον έντονο ερωτισμό σου, για να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα, φρόντισε να τ’ αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς, αφού έχεις πιεστεί πολύ. Απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, καθώς ήδη βρίσκεσαι εκτός προϋπολογισμού.

 

Λέων

Γενικά

Ακροβατείς σ’ ένα τεντωμένο σχοινί, Λέων μου, προσπαθώντας να βρεις λύση στο πρόβλημα ενός φιλικού σου προσώπου. Η δυναμικότητα, το θάρρος και η αποφασιστικότητά σου θα το βοηθήσουν καθοριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Λέων μου, να δεις τα θετικά πράγματα που παίρνεις από τη σχέση σου και να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις. Αν δεν μπορείς να το κάνεις, ξεκαθάρισε τις καταστάσεις με το ταίρι σου, πάντα με ήρεμο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, τα πράγματα δεν είναι άσχημα, οπότε καλό είναι σήμερα να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

 

Παρθένος

Γενικά
Η χαρά σου θα είναι σήμερα απερίγραπτη, Παρθένε, εξαιτίας των ατόμων γύρω σου. Θα σε προτρέψουν να κάνετε ευχάριστα πράγματα, περνώντας χαλαρωτικές στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε, θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα. Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, θα ξεκινήσει η περίοδος που θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, είναι σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να το ρίξεις λίγο έξω, περνώντας ξεκούραστα και ξέγνοιαστα. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι στα πολλά έξοδα, που σ’ έχουν οδηγήσει εκτός προϋπολογισμού.

 

Ζυγός

Γενικά

Η μέρα είναι δική σου, Ζυγέ, για να τη χαρίσεις στα κοντινά σου άτομα, που θέλουν να σε νιώσουν κοντά τους και να μοιραστούν μαζί σου όσο περισσότερο χρόνο μπορούν. Η εκδήλωση της αγάπης τους προς το πρόσωπό σου θα σε γεμίσει χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εμπιστευτείς το ταίρι σου, Ζυγέ, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή πλανητική περίοδο, ώστε κάνεις νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Όλα αυτά όμως άφησέ τα για αύριο και σήμερα προσπάθησε να δεις λίγο τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις που κάνεις.

 

Σκορπιός

Γενικά

Η καλή σου διάθεση, Σκορπιέ, θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και ν’ ασχοληθείς με ό,τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Καινούργιες ιδέες που θα υλοποιήσεις αργότερα, θα έχουν πρωταρχικό ρόλο στην ημέρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος, Σκορπιέ. Σήμερα, θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα θέσουν πολύ γερές βάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα, ώστε να ξεκουραστείς για την εβδομάδα που έρχεται. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις πολλά ανοίγματα, αφού αυτή την στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν το επιτρέπει.

 

Τοξότης

Γενικά

Ανεβαίνεις ψυχολογικά σήμερα, Τοξότη, κι αισθάνεσαι δικαιωμένος για τις αποφάσεις σου, αφού θα δεις τα αποτελέσματα των επιλογών που είχες κάνει νωρίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Τοξότη μου, ν’ αποφύγεις σήμερα τις αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σου. Σε χαμηλούς τόνους, φρόντισε μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη. Σήμερα, φρόντισε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, επειδή θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

 

Αιγόκερως

Γενικά
Πετάς από πάνω σου σήμερα, Αιγόκερε, το μανδύα, στον οποίο είχες κλείσει τον εαυτό σου, αισθάνεσαι πιο ελεύθερος και κοινωνικοποιείσαι περισσότερο, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα το να γυρίσει το χαμόγελο στο πρόσωπό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα, φρόντισε να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να μην κάνεις πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βγεις από το πρόγραμμά σου.

 

Υδροχόος

Γενικά

Οι αλλαγές στη ζωή σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι ευχάριστες, ενώ θα υπάρχει πληρότητα κι ικανοποίηση από τους γύρω σου, μαζί με θαλπωρή από την οικογένειά σου, που θα σε κάνει να περάσεις υπέροχα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου και ν’ αποφύγεις λογομαχίες με το ταίρι σου. Μην πεις όχι σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, έχουν έρθει σε σημείο που να σε ικανοποιεί. Σήμερα, φρόντισε λίγο να ξεφύγεις από το άγχος της εβδομάδας που πέρασε. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις, είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

 

Ιχθύς

Γενικά
Πρωταρχικό ρόλο για σένα, Ιχθύ, σήμερα παίζουν οι φίλοι, ενώ προβλήματα που υπήρχαν μέχρι τώρα, δείχνουν να βρίσκουν την λύση τους. Αυτό σε ανακουφίζει και βρίσκεις κοντά τους στιγμές χαλάρωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, Ιχθύ, αρκεί να διώξεις από το μυαλό σου κάποιες αρνητικές σκέψεις που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, θα έχεις μια ισορροπία. Σήμερα, φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις στην καθημερινότητά σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

Πηγή:oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης