Τα ζώδια σήμερα 10 Οκτωβρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ο Ερμής γίνεται πιο καχύποπτος, μυστικοπαθής και λακωνικός σήμερα περνώντας στο Ζώδιο του Σκορπιού! Σήμερα πραγματοποιεί και την πρώτη του όψη Αντίθεσης με τον Ουρανό, φέρνοντας εντάσεις, ανατροπές και λάθη παρορμητικά για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Γενικά
Θα νιώσεις σήμερα πίεση, Κριέ μου, από ένα άτομο του στενού σου περιβάλλοντος, που θέλει να σε κατευθύνει στα «πρέπει» του. Αυτό το γεγονός θα σ’ ενοχλήσει, παρόλο που η προσπάθειά του δε γίνεται με δολιότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα γίνουν κάποια πράγματα στη σχέση σου, Κριέ μου, που ίσως αποδειχθούν δυσάρεστα για σένα. Καλό θα είναι να σκεφτείς με πολλή ψυχραιμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, έχεις τυπικότητα και υπευθυνότητα. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θ’ αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ σταδιακά τα έσοδά σου θα αυξάνονται.

 

Ταύρος

Γενικά
Σε αγχώνει αυτή η μέρα, Ταύρε μου, ενώ στην ουσία δε θα έπρεπε. Ηρέμησε λίγο και πρόσεξε μη μεταφέρεις το άγχος σου αυτό σε οικογενειακά άτομα, αφού πραγματικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια που θα στενοχωρήσουν το ταίρι σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη ηρεμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, και σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να συγκρατηθείς, αφού θα έχεις τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

 

Δίδυμος

Γενικά

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα, Δίδυμέ μου, να πιέζεσαι για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις, οπότε άφησε τις αποφάσεις για λίγο αργότερα. Είναι ημέρα περισυλλογής και, από το απόγευμα και μετά, διασκέδασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, Δίδυμε, που δεν ξεκαθαρίζουν, επειδή συνέχεια κάτι γίνεται. Φρόντισε σήμερα να δώσεις άμεσες λύσεις. Αν δεν έχεις ταίρι, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, αφού έρχεται η περίοδος που θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να κάνεις κινήσεις για κάποιες συνεργασίες που σκέφτεσαι. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, αλλά πιθανόν ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες αλλαγές που είναι στο χέρι σου να γίνουν.

 

Καρκίνος

Γενικά
Δεν είναι πάντα η αλήθεια αυτό που βλέπεις, Καρκίνε μου, ψάξε λίγο καλύτερα και θα καταλάβεις, ότι δεν αδικείσαι από τους φίλους σου. Θ’ ανακαλύψεις πως έχουν γίνει εκατέρωθεν μικρά λαθάκια συνεννόησης. Σήμερα, είναι μέρα θετικών ξεκαθαρισμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα η σχέση σου, Καρκίνε, και ειδικά η μελλοντική πορεία της. Φρόντισε πρώτα να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχετε εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα εξελιχθούν ομαλά. Για μερικές καθυστερήσεις που σε απασχολούν, δε χρειάζεται να ανησυχείς, αφού θα τακτοποιηθούν πολύ σύντομα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις και σε αγχώνουν.

 

Λέων

Γενικά

Μην κλείνεσαι ερμητικά στον εαυτό σου σήμερα, Λέων μου, αν, και για να πω την αλήθεια, μια ολιγόωρη απομόνωση θα ήταν χρήσιμη. Έστω κι αν σε πιέσει, θα σου κάνει καλό, αφού θα ανακαλύψεις τους ισχυρούς δεσμούς με τους γύρω σου – ειδικά, το αν πραγματικά υπάρχουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητά σου, Λέων μου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Λέων, σήμερα δε θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου θα είναι εξαιρετική. Τα οικονομικά σου όμως, δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις νέα ανοίγματα.

 

Παρθένος

Γενικά
Έχεις σήμερα τη διάθεση, Παρθένε, να κάνεις ανέμελα πράγματα με τα πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα περάσεις όμορφες στιγμές κι αυτό θα σου δημιουργήσει μια ευχάριστη ορμή για όσα ακολουθούν

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Παρθένε, να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τη σχέση σου. Μίλα για το μέλλον της, περνώντας ρομαντικά και όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς σήμερα να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να αξιοποιήσεις, ώστε να ισορροπήσεις.

 

Ζυγός

Γενικά

Νομίζεις ότι οι δυνάμεις σου σ’ εγκαταλείπουν, Ζυγέ μου, και πως δεν έχεις κουράγιο ν’ αντιμετωπίσεις τα προβλήματα, με τα οποία σε φορτίζουν οι άλλοι. Το χιούμορ σου όμως, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αυτή τη πιεστική ημέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ζυγέ μου, εξάντλησε κάθε περιθώριο επικοινωνίας και κατανόησης από το ταίρι σου, πριν πάρεις δραστικές αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στη δουλειά σου, Ζυγέ, να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις κάθε σου συναλλαγή και να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση.

 

Σκορπιός

Γενικά

Χάνεις σήμερα λίγο την αρμονία σου, Σκορπιέ μου, και σ’ αυτό βέβαια φταίει κι ένα οικογενειακό σου άτομο που σε πιέζει. Είναι κάτι που θα ξεπεραστεί γρήγορα με τη βοήθεια φιλικών σου προσώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια, Σκορπιέ μου, κάποια προβλήματα από το παρελθόν, που όμως δεν έχουν σημασία. Καλό είναι, να μην τα συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, δε θα τα πας άσχημα. Φρόντισε σήμερα να μη χαλαρώσεις και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, επειδή θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν είχες προβλέψει.

 

Τοξότης

Γενικά

Αισθάνεσαι σήμερα πως χάνεις τη δύναμη σου, Τοξότη, και ότι δεν μπορείς όλο αυτό να το διαχειριστείς. Θα καταλάβεις όμως, με τη βοήθεια ενός φιλικού σου προσώπου, ότι αυτοί είναι οι φόβοι σου κι όχι η πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου, Τοξότη, για θέματα που αφορούν το μέλλον. Διώξε τις αναστολές που μπορεί να έχεις, κι άκουσέ το. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα δεις πολλούς στόχους σου να επιτυγχάνονται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να τις σκεφτείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι όμως σε περίοδο που πολλές ευκαιρίες θα βρεθούν, με συνέπεια ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

 

Αιγόκερως

Γενικά
Δεν είναι κατάλληλη μέρα, Αιγόκερε, για να ακούσεις νουθεσίες από την οικογένειά σου, αλλά δυστυχώς φαίνεται πως θα συμβεί. Αυτό βέβαια, θα έχει ως αποτέλεσμα να εκνευριστείς με τους γύρω σου, αλλά θα κρατήσει ευτυχώς για ελάχιστο χρονικό διάστημα

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, σε χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, απ’ όπου μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ισορροπία, οπότε φρόντισε να παραμείνεις εντός προγραμματισμού.

 

Υδροχόος

Γενικά

Ευχάριστες στιγμές, Υδροχόε, γεμάτες ανεμελιά με κοντινά σου άτομα, θα ζήσεις σήμερα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη κι αυτό φυσικά σου αρέσει και σου ανεβάζει τη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα, Υδροχόε μου, πραγματικά χωρίς αιτία. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα τη μέρα σου, προστατεύοντας το ωραίο κλίμα που έχεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, αυτή την περίοδο δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά μερικές προτάσεις που θα σου γίνουν, καθώς φαίνονται συμφέρουσες.

 

Ιχθύς

Γενικά
Θέλεις σήμερα να σπάσεις τις αλυσίδες που νομίζεις ότι σε κρατούν δέσμιο, Ιχθύ μου. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι ακροβατείς, όμως πραγματικά θα κάνεις τις αλλαγές που εσύ επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ μου, έχεις πολλούς προβληματισμούς, που δεν εξωτερικεύεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, σήμερα κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό, για να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν εκτός προγραμματισμού.

Πηγή:oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης