Εκτός έδρας νίκη για Α.Ε. Καλαβρύτων

Χωρίς να εντυπωσιάσει, , η Α.Ε. Καλαβρύτων ξεκίνησε με το "δεξί" τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Τα Καλάβρυτα μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6ο λεπτό με εξαιρετική διαγώνια μπαλιά του Δημήτρη Καλαμαρά, ο Κώστας Ασπρούκος βρέθηκε στην μικρή περιοχή του Κεραυνού και με άψογο πλασάρισμα άνοιξε το σκορ.

Στο 37ο ήρθε το δεύτερο τέρμα για τα Καλάβρυτα. Ο Κώστα Παπαδημητρόπουλος με  δυνατό ελεύθερο, βρήκε τον Μιχάλη Γιαννόπουλο, ο οποίος στόπαρε την μπάλα εξαιρετικά, πέρασε τον αμυντικό και κεραυνοβόλησε τον Μερκούρη διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.  

Διαιτητής της  αναμέτρησης ήταν ο κ. Παναγιώτης Σακελλαρίου με βοηθούς τους κ.κ. Σπύρο Κοψιά και Δημήτρη Έξαρχο.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ (Φ. Φιτσιάλος): Αγγ. Μερκούρης, Δ. Σωτηρόπουλος, Π. Γεωργακόπουλος (80΄ Λιακόπουλος), Τσέλιος, Δεληγιάννης, Σπ. Γεωργακόπουλος, Σπ. Σωτηρόπουλος, Αντωνόπουλος (46΄ Σπ. Μερκούρης), Γκόφας (55΄ Φουρκής), Σερβές (85΄ Μαραγκόπουλος), Χριστόπουλος.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κ. Βλάχος): Παπαδημητρόπουλος, Τζόβολος (85΄ Διον. Καλαμαράς), Σταματόπουλος, Φάκος, Ντάλας, Σταύρακας, Κουτρουμάνης (70΄ Αναγνωστόπουλος), Μενύχτας, Γιαννόπουλος, Δημ. Καλαμαράς, Ασπρούκος (30΄ λ.τ. Γ. Τσαβαλάς).

Πηγη: patragoal.gr

Διαβάστε επίσης