Κύπρος: Ο ρόλος του νοσηλευτή που συνελήφθη στην απαγωγή των 11χρονων

στη λαρνακα

Εξελίξεις αναμένονται σήμερα με την υπόθεση της απαγωγής των 11χρονων στη Λάρνακα, μετά και τη σύλληψη του 41χρονου την Παρασκευή.

Ο 41χρονος νοσηλευτής που συνελήφθη χθες για την υπόθεση, αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Όπως ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 41χρονος θα ανακριθεί και όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις εάν και εφόσον κριθεί ότι από τα στοιχεία τείνει να τεκμηριωθεί ποινικό ή ποινικά αδικήματα σε βάρος του, θα κατηγορηθεί γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον του Δικαστηρίου.

Η Αστυνομία, αξιολογώντας και το περιεχόμενο των καταθέσεων του 35χρονου υπόπτου, οδηγήθηκε στο συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να συνδέεται με τον 35χρονο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για νοσηλευτή, ο οποίος φέρεται να έδινε στον 35χρονο συγκεκριμένα ψυχοτρόπα φάρμακα, τα οποία, ο απαγωγέας χορήγησε και στα δυο 11χρονα, όταν τα οδήγησε στο σπίτι του.

Τα εν λόγω φάρμακα, όπως είχε αναφέρει και σε ρεπορτάζ του το SigmaLive, είναι συνταγογραφούμενα και η χορήγησή τους δεν είναι επαναλαμβανόμενη, δηλαδή μόνο ο γιατρός μπορεί να γράψει την επαναληπτική χορήγησή τους σε κάποιον ασθενή.

 

Διαβάστε επίσης