Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Eίχα μπει blacklist στο εξωτερικό.....»

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «TV Έθνος».

Το supermodel και κριτής του "Greece Next Top Model", μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μεταξύ των άλλων απάντησε και για την απόφαση της να φύγει στο εξωτερικό- αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε! 

Πως αποφάσισες να φύγεις για το εξωτερικό;

Στην Ελλάδα εξαρχής τα πράγματα πήγαν καλά. Η πρώτη πρόταση, λοιπόν, ήρθε από τη Γερμανία, Πήγα για τρεις μήνες, μου έκλεισαν δουλειές για τρεις μήνες. Ήμουν χωρίς ρούχα, χωρίς τίποτα (γέλια). Επόμενος σταθμός ήταν το Μιλάνο, όπου κλείστηκαν πολύ καλές δουλειές. Εκεί έγινε η συνεργασία με τους Dolce& Gabbana και πολλά περιοδικά. Ήμουν στο καλύτερο γραφείο. Είχαν βέβαια μεγάλες απαιτήσεις.

Πιέστηκες;

Πολύ. από το Μιλάνο έφυγα απογοητευμένη. Έπαθα μια μόλυνση στο πρόσωπο και το γραφείο δεν στήριξε την απόφαση μου να σταματήσω για λίγο τη δουλειά. Αν φύγεις τελειώνεις και για το γραφείο και για τον πελάτη. Είχα κουραστεί. Δούλευα δύο χρόνια χωρίς ρεπό. Δεν με άφηναν να φύγω. Μίλησα λοιπόν με την Έλενα και σε τρεις ώρες είχαν τακτοποιηθεί όλα. Ξεκίνησα τη θεραπεία μου και ευτυχώς δεν έμεινα σημάδια στο πρόσωπο μου.

Και πως επανήλθες;

Eίχα μπει blacklist στο εξωτερικό. Όμως ήρθε πρόταση από το Παρίσι από το Ford Models. Πήγαν λοιπόν εκεί και γνώρισα συμπτωματικά το διευθυντή του Ford Models στη Νέα Υόρκη. Έμεινα για μερικούς μήνες στο Παρίσι και στη συνέχεια είπα «ας δοκιμάσω στη Νέα Υόρκη». Οι πρώτοι τρεις μήνες έγιναν έξι χρόνια και έχω πια να σου πω ότι μου ταιριάζει πολύ η Νέα Υόρκη
 

Διαβάστε επίσης