Η αποκάλυψη του Πέρεθ για τον Ρονάλντο

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ προέβη στην αποκάλυψη ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε να φύγει από την «βασίλισσα» για προσωπικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αστέρας έφυγε από τους «μερένχες» το προηγούμενο καλοκαίρι για λογαριασμό της Γιουβέντους, με τη «Γηραιά Κυρία» να πληρώνει στη πρωταθλήτρια Ευρώπης 100 εκατομμύρια ευρώ, μετά από σχεδόν 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη Μαδρίτη.

Έτσι, μιλώντας στην «OK DIARIO», ο ισχυρός άντρας της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε:« Οι ρήτρες που θέτει η Ρεάλ Μαδρίτης στους παίκτες της πρέπει να αποθαρρύνει τους άλλους συλλόγους. Η πιο κερδοφόρα πώληση φέτος ήταν αυτή του Κριστιάνο, ο οποίος ήθελε να φύγει για προσωπικούς του λόγους και όταν όλοι συγκλίνουμε στη ίδια λύση, ήρθε η συμφωνία. Κανείς δεν μας έδωσε περισσότερα χρήματα από τη Γιουβέντους».

Στη συνέχεια, ο Πέρεθ έπλεξε το εγκώμιο του 33χρονου άσου τονίζοντας: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από ότι να ευχαριστήσουμε τον Ρονάλντο για αυτά που πρόσφερε σε αυτόν τον σύλλογο. Είναι ο καλύτερος μετά από τον Ντι Στέφανο και αυτό πάντα θα είναι το σπίτι του».

Πηγή: filathlos.gr

Διαβάστε επίσης