Τα ζώδια σήμερα 15 Σεπτεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Με την Σελήνη στο Σκορπιό, το σημερινό Σάββατο, είναι λίγο μουντό και σκληρό. Όμως σίγουρα θα προσφέρει διαίσθηση, σεξουαλική διάθεση και διορατικότητα, ιδίως στα Ζώδια της Γης και του Αέρα!

 

Κριός

Γενικά
Νιώθεις πως είσαι ανήμπορος κι αδικημένος, Κριέ μου, όμως η οπισθοχώρηση δεν είναι πάντα αδυναμία. Πολλές φορές δηλώνει και σύνεση. Άλλωστε, είναι ό,τι καλύτερο έχει να κάνει κάποιος, όταν δεν είναι σίγουρος από ποια πλευρά κρατά το μαχαίρι: Από τη λεπίδα ή τη λαβή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξει σήμερα μια στασιμότητα στον αισθηματικό σου τομέα, Κριέ μου, πράγμα που θα σ’ εκνευρίσει. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, αφού στο τέλος θα καταλήξουν σε καβγάδες, και προσπάθησε να περάσεις τη μέρα όσο πιο ουδέτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα επαγγελματική ισορροπία, Κριέ, και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θ’ αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός σε κινήσεις που κάνεις και σημαντικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις.

 

Ταύρος

Γενικά
Εκείνο που τώρα σου χρειάζεται, Ταύρε μου, είναι η τόλμη. Για καιρό έχεις θάψει τα ταλέντα σου, από δισταγμό κι έλλειψη αυτοπεποίθησης. Καλά θα κάνεις να εδραιώσεις τα θέλω σου και να πιστέψεις στον εαυτό σου. Άλλωστε, μην ξεχνάς πως δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς ταλέντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Σκορπιό, Ταύρε, έρχονται καινούργιες γνωριμίες. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να φύγει η μοναξιά και ν’ αποκτήσεις μια σχέση σε γερές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις επιτυχείς συνεργασίες, Ταύρε, και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα πολλά έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σ’ έχουν οδηγήσει εκτός προγραμματισμού.

 

Δίδυμος

Γενικά
Καλά θα κάνεις, Δίδυμε, να φιλτράρεις τις πληροφορίες που έχεις, αφού πολλές από αυτές μπορεί να σε οδηγήσουν σε πλάνη. Πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Με λίγη υπομονή και σύνεση, θα δεις τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφο σου, ώστε αν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας, να βρεθούν λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου αλλά κι η ένταση που θα έχεις, θα κινηθούν ψηλά. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

Καρκίνος

Γενικά
Το καθαρό και συνετό μυαλό σου, Καρκίνε, μπορεί να σε οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις, οπότε φρόντισε για τη διαύγειά του. Μην αφήνεις να εισχωρούν χαοτικές, δευτερεύουσες σκέψεις και «σκουπίδια». Κάθε παρέκκλιση από το στόχο σου μπορεί να σου στοιχίσει ακριβά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε σήμερα περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, Καρκίνε, κι άφησε λίγο στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς πια και λύνεις προβληματικές καταστάσεις, οι οποίες στο παρελθόν φάνταζαν ανυπέρβλητες. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις, αφού η περίοδος κρύβει κινδύνους και μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, που θα φέρουν σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

 

Λέων

Γενικά

Καλά θα κάνεις, Λέων, να εστιάσεις στην οικογένεια σου. Αυτή την εποχή σε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Άλλωστε μην ξεχνάς, πως όταν είναι αυτή καλά, θα είσαι κι εσύ. Η συμπαράστασή σου θα εκτιμηθεί και θα αποτελέσει ένα ακόμη πετραδάκι στο οικοδόμημα της σχέσης σου με τα μέλη της.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου κι έρχονται από το παρελθόν. Έχεις έντονο εκνευρισμό, αλλά επιλέγοντας χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις την χρυσή τομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να είσαι σε επιφυλακή σήμερα στον επαγγελματικό τομέα, Λέων μου, επειδή θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να θα τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Τα οικονομικά σου επίσης δε θα είναι πολύ καλά, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων δεν ευνοούνται.

 

Παρθένος

Γενικά
Λίγη ανάπαυλα από τις καθημερινές πιέσεις, Παρθένε, είναι ό,τι πρέπει. Βγες και διασκέδασε με καλούς φίλους. Ρίξ το λίγο έξω – το χρειάζεσαι. Η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη και θα υπάρχουν νέες δυνάμεις μαζί με περισσότερη ενέργεια, για ν’ αντιμετωπίσεις τα θέματά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις σήμερα να δώσεις πολλά στο σύντροφό σου, Παρθένε, με ρομαντισμό κι ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου, για να υπάρξουν οι απαραίτητες συνθήκες ισορροπίας στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά και νέα ξεκινήματα. Επίσης, έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Να είσαι αρκετά προσεκτικός απέναντι σε οποιαδήποτε πρόταση δεχτείς.

 

Ζυγός

Γενικά

Θυμήσου και ν’ ακούς, Ζυγέ μου, κι όχι μόνο να μιλάς. Αφουγκράσου και τις απόψεις των άλλων, αφού ίσως έχουν να σου πουν ενδιαφέροντα πράγματα, τα οποία μπορεί να ξεκλειδώσουν σφραγισμένες από χρόνια πόρτες. Άλλωστε, συχνά οι περισσότερες γνώμες είναι πιο σοφές από τη μία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα, Ζυγέ, επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα στο ταίρι σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου κι η πορεία τους θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

 

Σκορπιός

Γενικά

Μην εστιάζεις μόνο σ’ αυτά που έχασες, Σκορπιέ. Θετικό είναι να βλέπεις κι εκείνα που κέρδισες ή, ακόμη καλύτερα, κι όσα σου χαρίστηκαν. Αν τα βάλεις στη ζυγαριά, θα ανακαλύψεις πως είναι περισσότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου, Σκορπιέ μου, που πρέπει να καλυφθούν. Μια εκδρομή με το σύντροφό σου αποτελεί ιδανικό σκηνικό, για να κάνετε μια δυναμική προσπάθεια επανεκκίνησης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμά σου. Απόφυγε σήμερα τις άσκοπες αγορές.

 

Τοξότης

Γενικά

Η προσπάθεια, Τοξότη, είναι η αλάνθαστη συνταγή για την επιτυχία. Επιστράτευσε, λοιπόν, τις δυνάμεις σου και με ένα συνετό πρόγραμμα, θα έχεις τις απολαβές που επιθυμείς. Ο χρόνος είναι με το μέρος σου και οι κόποι σου θ’ ανταμειφθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άκου το ταίρι σου, Τοξότη μου, που έχει να σου πει σημαντικά πράγματα για τη σχέση σας, τα οποία εσύ, με τις άλλες δραστηριότητες να σου κλέβουν χρόνο, δεν έχεις καταλάβει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Τοξότη, πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων, φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Πρέπει, πριν κάνεις οποιαδήποτε οικονομική κίνηση, να είσαι προσεκτικός. Μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, οι οποίες στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

 

Αιγόκερως

Γενικά
Το κοσμικό γίγνεσθαι μπορεί να σε αφήνει αδιάφορο, Αιγόκερε, όμως πολλά προβλήματά σου ίσως βρουν εκεί τη λύση τους. Καλό είναι να παραδειγματίζεσαι από τους άλλους. Σήκωσε, λοιπόν, το κεφάλι σου από τα θέματά σου και δες την πορεία σου με αισιοδοξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει μια στασιμότητα στα αισθηματικά σου, Αιγόκερέ μου, που σ’ εκνευρίζει, βάζοντάς σε και σε πάρα πολλές σκέψεις. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα εσύ μέσα σου τι θέλεις και μετά να μιλήσεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός, επειδή θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

 

Υδροχόος

Γενικά

Ένωσε τις δυνάμεις σου με άλλους, Υδροχόε, για να τα καταφέρεις. Ουδέποτε κάποιος τα κατάφερε μόνος του. Η συνεργασία είναι μια ευλογημένη κατάσταση, που μπορεί να σε κάνει να βοηθήσεις τους άλλους, αλλά να βοηθηθείς και εσύ. Άλλωστε, αυτό είναι θετικό και για την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει κάτι που δεν κάνεις τόσο καλά, Υδροχόε μου, και θα προκύψουν μερικά παράπονα από το σύντροφό σου. Μην εκνευρίζεσαι και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου. Μην απορροφάσαι από άλλες δραστηριότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Υδροχόε, πρέπει σήμερα να δεις με σοβαρότητα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μη δίνεις κι εσύ αναβολές σε προτεραιότητες που πιέζουν αυτή την στιγμή. Έχεις κάνει πολλά οικονομικά ανοίγματα, που οφείλεις σιγά – σιγά ν’ αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις για το μέλλον τις εκκρεμότητες που έχεις.

 

Ιχθύς

Γενικά
Μια γενική ανασκόπηση σε παλαιότερα δρώμενα, Ιχθύ, θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τα σημερινά γεγονότα. Οτιδήποτε σήμερα λαμβάνεις, είναι απόρροια παλαιότερων γεγονότων και πράξεων. Σήμερα, θερίζεις ό,τι παλαιότερα έσπειρες. Καλή σοδειά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις σήμερα έντονο το αίσθημα της απομόνωσης, Ιχθύ μου. Η λύση βρίσκεται στο σύντροφό σου, που αν του μιλήσεις και του ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα έντονο το αίσθημα της απομόνωσης, Ιχθύ μου. Η λύση βρίσκεται στο σύντροφό σου, που αν του μιλήσεις και του ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ