ΕΑΠ: Ολοκληρώθηκαν οι Τελετές Απονομών Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης

παρουσία του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ, Καθηγητή Βασίλη Καρδάση

Οι Τελετές Απονομών Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσηςτης Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου στις Κεντρικές Εγκαταστάσεις του ΕΑΠ στην Πάτρα, παρουσία του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ, Καθηγητή Βασίλη Καρδάση.

Ο Πρόεδροςτης ΔΕ στο χαιρετισμό του συνεχάρη τους αποφοίτους και ανακοίνωσε ότι από τον Δεκέμβριο θα πραγματοποιούνταιεπιπλέον Τελετές Ορκωμοσιών/Απονομών και στο παράρτημα του ΕΑΠ στην Θεσσαλονίκη, εξυπηρετώντας τους απόφοιτους της Βόρειας Ελλάδας. Επίσης,ανέφερε ότι πολύ σύντομα θα λειτουργήσουν παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα τα οποία θα παρέχουν πλήρη διοικητική και βιβλιογραφική υποστήριξη προς τους φοιτητές. Τέλος συνέστησε στους φοιτητές να αξιοποιήσουν το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον επαγγελματικό τους χώρο, να μην διακόψουν ποτέ τη σχέση τους με το Ίδρυμα και να συνεισφέρουν από τη θέση του αποφοίτου τόσο στη δική τους πρόοδο όσο και του Πανεπιστημίου που τους ανέδειξε.

Η Τελετή Απονομής των Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών (ΣΚΕ)ξεκίνησε με τον χαιρετισμότου Κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών,  Καθηγητή Αθανάσιο Μιχιώτη, ο οποίος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους αποφοίτους της σχολής του, συμβουλεύοντάς τους να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τις οποίες απέκτησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελός τους,  αλλά και προς το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Στην τελετή παραβρέθηκε ο Διευθυντής  του Προγράμματος Σπουδών  «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων», Καθηγητής Γεώργιος Γκαντζιάς.

Στη συνέχεια ακολούθησε η Τελετή Απονομής των Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών (ΣΑΕ) και της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας (ΣΘΕΤ). ΟΚοσμήτορας της ΣΘΕΤ,Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, αφού συνεχάρη τους αποφοίτους, τόνισε ότι με κόπο και με μόχθο έφθασαν αισίως στην σημερινή ημέρα. Επίσης επεσήμανε ότι σε μια εποχή μεταίχμιο για την πατρίδα οι απόφοιτοί του ΕΑΠ καλούνται να συμβάλουν θετικά προς την ομαδική προσπάθεια για την χώρα μας. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι Διευθυντές των Προγραμμάτων Σπουδών της ΣΘΕΤ,Καθηγητής Κορδούλης Χρήστος και  Καθηγητής Χατζηγεωργίου Γεώργιος.

Διαβάστε επίσης