Sarah Jessica Parker: Ποιος είναι ο λόγος που δεν θέλει την επιστροφή του «Sex and the City»

Tο Sex and the City έκλεισε τα 20 του χρόνια του Ιούνιο και δεν μπορέσαμε παρά να θυμηθούμε την αγαπημένη μας σειρά και τις όμορφες στιγμές που μας έχει προσφέρει.    

Δεν μας πέρασε απαρατήρητο, όμως, ότι από το 1998 έως το 2004 δεν παρατηρήθηκε καμία αλλαγή: Από τις ατάκες μέχρι την πλοκή, όλα παρέμειναν ίδια. Αλλά αυτό που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν ότι η συντριπτική πλειονότητα των ηθοποιών, ήταν λευκοί, κάτι που δεν ανταποκρίνεται με τίποτα στην καθημερινότητα της Νέας Υόρκης που παρουσιαζόταν.

«Η σειρά γεννήθηκε σε μία εποχή που οι έγχρωμοι ήταν είτε στερεότυπα είτε τροφή για χλευασμό», είπε ο σεναριογράφος, Hunter Harris, στο Refinery29.

Φυσικά, αυτό έπεσε στην αντίληψη της Sarah Jessica Parker, η οποία αναγνώρισε ότι, στην εποχή μας, μία τέτοια σειρά θα ήταν περίεργη. «Δε θα γινόταν σήμερα γιατί δεν υπήρχε ποικιλία», δήλωσε σε δημοσιογράφους όταν βρέθηκε στη Γαλλία για το Deauville Film Festival. «Προσωπικά, πιστεύω πως θα ήταν παράξενο.»

Επιπλέον, η σταρ μίλησε για την επιστροφή του Sex and the City χωρίς την Kim Cattrall. «Δεν ξέρω εάν θα το έκανα. Δε θα ήταν το ίδιο. Εάν επιστρέφαμε με έξι επεισόδια, θα έπρεπε να γνωρίζουμε ότι η Νέα Υόρκη δεν είναι ίδια με τότε. Θα ήμασταν μία γενιά εντελώς απομακρυσμένη από τη σημερινή πραγματικότητα, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε την καθημερινότητα τεσσάρων άλλων γυναικών στη Νέα Υόρκη.»

 

Διαβάστε επίσης