Η Sarah Jessica Parker φόρεσε την φθινοπωρινή καμπαρντίνα με τον πιο updated τρόπο

 

 

Καθώς τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου reeboot του Sex And The City συνεχίζονται στους δρόμους του Manhattan, τα σύνολα των αγαπημένων μας ηρωίδων αποτελούν το νούμερο ένα inspiration για τις απανταχού fashion lovers.


Λίγες μόλις ημέρες μετά την είδηση του θανάτου του Willie Garson, το cast της σειράς συνέχισε τα γυρίσματα και ο φακός απαθανάτισε την Sarah Jessica Parker στην περιοχή του Soho, φορώντας το πιο διαχρονικό κομμάτι του φθινοπώρου, που δεν είναι άλλο από την αγαπημένη μας καμπαρντίνα.

Ένα trench coat σε μια basic απόχρωση του λευκού, του μπεζ ή του χακί αποτελεί το κατάλληλο πανωφόρι για αυτή την σεζόν. Η Carrie φόρεσε, λοιπόν, μια maxi φαρδιά γκρι καμπαρντίνα, και έπαιξε με την παλέτα του γκρι, επιλέγοντας ένα μεγάλο καπέλο και μια κλασική button down ζακέτα στην ίδια παλέτα.

Ωστόσο, η υπέροχη midi πλισέ φούστα με τις κόκκινες λεπτομέρειες και τα ψιλοτάκουνα σατέν mules με πέρλες, έδωσαν μια ενδιαφέρουσα θηλυκή και παιχνιδιάρικη πτυχή στο outfit, ενώ η boho crossover τσάντα σε καμηλό χρώμα, που ολοκλήρωσε το σύνολο, ήταν το τολμηρό αυτό στοιχείο που μόνο η Carrie θα έβαζε με ένα τέτοιο look.

https://www.instyle.gr/

Διαβάστε επίσης