Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάχθηκε και προσχώρησε στη χειρότερη μορφή της Πασοκοδεξιάς

«Έχουμε και ιδιομορφίες στη φετινή ΔΕΘ καθώς δεν είναι μόνο ότι θα εμφανιστεί στη μεταμνημονιακή περίοδο ίσως προσφέροντας χάντρες στους ιθαγενείς αλλά όμως με την ίδια βασική πολιτική λιτότητας και υποτέλειας της χώρας. Από την άλλη έχουμε τις ΗΠΑ που είναι τιμώμενη επικυρίαρχη χώρα που έχει φέρει μαζί της τη CIA και το FBI λες και είμαστε προτεκτοράτο τους» είπε στον Realfm Θεσσαλονίκης ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Δεν ξέρω τι παροχές θα κάνει ο Τσίπρας. Η Θεσσαλονίκη προσφέρεται για τη δημαγωγία του. Άλλωστε με τη Θεσσαλονίκη και το δημαγωγικό του πρόγραμμα ξεκίνησε πριν γίνει κυβέρνηση. Είχε προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θέλαμε να αλλάξουμε τη χώρα και όχι να τάζουμε οτιδήποτε με τη μεγαλύτερη ευκολία».

Σύμφωνα με τον Επικεφαλής της ΛΑΕ «τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το χειρότερο καθώς η μεταμνημονιακή Ελλάδα θα είναι αγριότερη και σκληρότερη για το μέλλον της» πρόσθεσε, ενώ εκτίμησε ότι «οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα υπάρξει αφύπνιση των κοινωνικών στρωμάτων της χώρας. Η κυβέρνηση αυτή είναι τελειωμένη και δεν μπορεί να σταθεί στην εξουσία με παροχές. Από την άλλη μεριά Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η άλλη όψη του Αλέξη Τσίπρα, είναι η συνέχεια του και όσο το λιγότερες προγραμματικές διαφορές έχουν και όσο μεγαλύτερες ταυτίσεις έχουν στα προγράμματά τους τόσο εντείνουν την φαρσοκωμωδία των αντιπαραθέσεων και οι δύο γελοιοποιούν την δημόσια ζωή χωρίς να προσφέρουν τίποτα στον ελληνικό λαό».

«Η Συμφωνία των Πρεσπών επεβλήθηκε στις δύο χώρες καθώς εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και την Αμερικανική κυριαρχία στην Ελλάδα. Δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας μας. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης. Τα Βαλκάνια βρίσκονται σε έκρυθμη κατάσταση. Όλες οι χώρες των Βαλκανίων μπορούν να συνεργαστούν με ένα Βαλκανικό σύμφωνο» ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης.

«Δεν έχω ξαναμιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα, προσωπικά πλέον δεν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε κάποια σχέση. Είμαστε στο άκρον αντίθετο. Εάν τον συναντούσα θα του έκανα ένα απλό νεύμα ευγένειας. Αν μπορούσα θα το άλλαζα, η συνάντηση θα ήταν τυχαία και παρά τη θέλησή μου. Μια τέτοια συνάντηση δεν θα την επεδίωκα ποτέ» τόνισε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάχθηκε και προσχώρησε στη χειρότερη μορφή της Πασοκοδεξιάς. Τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν έχουν γίνει στη Μεταπολιτευτική ζώη» κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.

Διαβάστε επίσης