Απογοήτευση επικρατεί στους κόλπους της ΕΠΣ Αχαΐας

Μειοψήφισε και παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Στ.Ψαρόπουλος. Διαφώνησε με την αγεωγράφητη συγκρότηση των ομίλων, μένοντας μόνος του στην ψηφοφορία (1-6). Λίγο αργότερα η πλειοψηφία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ενέκρινε την πρόταση της πλειοψηφίας της Επιτροπής Πρωταθλήματος (9 υπέρ, 6 κατά και 2 λευκά). Ήδη 5 Ενώσεις (Αχαΐα, Μεσσηνία, Ηλεία, Αρκαδία, Ζάκυνθος) απειλούν ότι θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Στους κόλπους της ΕΠΣ Αχαΐας πάντως υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, αφού η αρνητική ψήφος της Ένωσης του κύριου Δημητρίου έπαιξε το ρόλο της (που είναι φιλικά προσκείμενη). Ενώ στην πρώτη συνάντηση ο κύριος Δημητρίου ήταν απέναντι στις προτάσεις του κύριου Διακοφώτη, δια μαγείας διαπιστώθηκε πως συναίνεσε στην απόφαση σκάνδαλο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίθεση Ντάσιου σε Λασκαράκη

Ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα τα παρεπόμενα της έντασης στη συνεδρίαση της ΕΠΟ.

Ο αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Αχαΐας Κώστας Ντάσιος επιτέθηκε στον κύριο Λασκαράκη που εκπροσωπεί το νομικό δίκαιο, αφού αποφάσισε και καταστρατήγησε το άρθρο 16 που είναι σαφή (γεωγραφικά κριτήρια κλπ).

Αντίθετα, ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, που παρενέβη πυροσβεστικά, ισχυρίζονταν ότι είδε τον κύριο Λασκαράκη πολύ κίτρινο στο χρώμα όταν τον πλησίασε ο Κώστας Ντάσιος.

Patragoal.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ