Ίσως καλυφθούν τα δύο κενά στη Β΄ Κατηγορία

Όπως είναι γνωστό, από τη Β' Κατηγορία «φεύγουν», η Δόξα Χαλανδρίτσας (πήρε άνοδο), ο Φωστήρας Οβρυάς και ο Πήγασος Πατρών (δεν κατεβαίνουν), ενώ έχουμε και τα δύο κενά από τις συγχωνεύσεις των ομάδων της Αιγιάλειας. Τα κενά θα πρέπει να καλύψουν από τη Γ' Κατηγορία, η Γαλήνη, ο Ρωμανός, η Περιβόλα, Δόξα Πατρών, ΑΕΚ Πατρών. ΑΕΚ Πατρών και Δόξα Πατρών αρχικά δήλωσαν πως δεν θέλουν να συμμετάσχουν.

Η ΕΠΣ στην  χθεσινή συγκέντρωση των ομάδων της Γ΄ Κατηγορίας απευθύνθηκε στα σωματεία της ΑΕ Αρόης, του Ολυμπιακού Ζαρουχλεΐκων και του Σπάρτακου από τους οποίους κανείς δεν θέλησε.

Οι μοναδικές ομάδες που θέλουν να παίξουν στην Β΄ Κατηγορίας είναι ο Αχιλλέας Καμαρών και η Άβυθος 2017, αλλά δεν έχουν το δικαίωμα βάση ΚΑΠ. 

Όπως αποκαλύπτει το www.patragoal.gr μετά το τέλος της συνάντησης πολλά άλλαξαν αφού δύο ομάδες, εξέφρασαν την επιθυμία τους στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελο Δανιήλ να παίξουν τελικά στην Β΄ Κατηγορία.

Το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με 40 ή 41 ομάδες και όχι με 42 ήταν πολύ κοντά, αλλά δύο σωματεία σκέφτονται πλέον την Β΄ ΕΠΣΑ, ώστε να αποφύγουν τα ταξίδια της Γ΄ Κατηγορίας.

Μέχρι σήμερα το βράδυ αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα. Το www.patragoal.gr γνωρίζει τα ονόματα των δύο ομάδων, αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα και να γίνει ο καταρτισμός των ομίλων δεν θα αναφέρει το όνομά τους.

Πηγη: patragoal.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ